Fortsæt til primært indhold

Vej til Multihallen i Ulfborg-Vemb med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Multihallen?

  De nærmeste stationer til Multihallen er:

  • Sdr. Nissum (Holstebro Kom) er 391 meter derfra, 6 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Multihallen?

  Disse Bus linjer standser nær Multihallen: 270.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Multihallen i Ulfborg-Vemb

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Multihallen i Ulfborg-Vemb, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Multihallen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Multihallen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Multihallen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Sdr. Nissum (Holstebro Kom).

Du kan tage til Multihallen med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 270

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Multihallen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Multihallen, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Ulfborg-Vemb, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Multihallen, Ulfborg-Vemb
Lettere at komme til Multihallen med appen!