Fortsæt til primært indhold

Vej til Struer med Bus eller Jernbane?

Se Struer på kortet

Struer kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Struer fra de vigtigste steder med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Struer

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Struer?

  De nærmeste stationer til Struer er:

  • Struer St. (Struer Kom) er 117 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Struer St. er 117 meter derfra, 2 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Struer?

  Disse Bus linjer standser nær Struer: RØD, TOGBUS.

  Flere detaljer

Se Struer på kortet

Struer kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Struer

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Struer, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Struer på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Struer i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Struer? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Struer St. (Struer Kom); Struer St..

Du kan tage til Struer med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: RØD, TOGBUS

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Struer fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Struer, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Struer, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Struer
Struer Struer er en stationsby og købstad i det nordlige Vestjylland med 10.129 indbyggere (2022), beliggende i Struer Sogn og samtidig hovedby i Struer Kommune, der ligger i Region Midtjylland. Struer lå tidligere i amtet Ringkøbing Amt. Struer er først og fremmest kendt for at huse elektronik-virksomheden Bang & Olufsen, der er verdenskendt og beskæftiger ca. en femtedel af alle byens indbyggere. Fjordbyen er ligeledes kendt for Struer Museum (digteren Johannes Buchholtz' hus). Den ligger på sydvestsiden af Venø Bugt i Limfjorden og har en lystbådehavn nær bykernen, der især om sommeren er velbesøgt af turister.
Sådan kommer du til Struer med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Struer med appen!