Vej til Novozymes, Bygning 7a/7b i Bagsværd med Bus, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Novozymes, Bygning 7a/7b?

De nærmeste stationer til Novozymes, Bygning 7a/7b er:

  • Granvej (Vadstrupvej) er 68 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Novozymes, Bygning 7a/7b?

Disse Bus linjer standser nær Novozymes, Bygning 7a/7b: 165, 166, 400S.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Novozymes, Bygning 7a/7b?

Disse Jernbane linjer standser nær Novozymes, Bygning 7a/7b: B.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Novozymes, Bygning 7a/7b i Bagsværd

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Novozymes, Bygning 7a/7b i Bagsværd, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Novozymes, Bygning 7a/7b på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Novozymes, Bygning 7a/7b i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Novozymes, Bygning 7a/7b? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Granvej (Vadstrupvej).

Du kan tage til Novozymes, Bygning 7a/7b med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 165, 166, 400S Jernbane: B

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Novozymes, Bygning 7a/7b fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Novozymes, Bygning 7a/7b, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Bagsværd, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Novozymes, Bygning 7a/7b, Bagsværd
Lettere at komme til Novozymes, Bygning 7a/7b med appen!