Vej til Odby i Thyholm med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Odby?

De nærmeste stationer til Odby er:

  • Uglev St. er 930 meter derfra, 13 minutters gang.
  • Uglev (Struer Kom) er 941 meter derfra, 13 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Odby?

Disse Jernbane linjer standser nær Odby: RA.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Odby i Thyholm

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Odby i Thyholm, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Odby på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Odby i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Odby? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Uglev St.; Uglev (Struer Kom).

Du kan tage til Odby med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Odby fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Odby, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Thyholm, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Odby, Thyholm
Odby, Thyholm Odby Sogn er et sogn i Struer Provsti (Viborg Stift). Sognet ligger i Struer Kommune; indtil Kommunalreformen i 1970 lå det i Refs Herred (Thisted Amt). I Odby Sogn ligger Odby Kirke. I Odby Sogn findes flg. autoriserede stednavne: Bjørndal (bebyggelse) Lavbjerg (bebyggelse) Lavbjerg Hage (areal) Odby (bebyggelse, ejerlav) Odby Sø (areal) Oddesund Drag (bebyggelse) Oddesund Nord (bebyggelse) Serup (bebyggelse, ejerlav) Skalshøj (bebyggelse) Sunddraget (areal) Uglev (bebyggelse)

Nærmeste stationer til Odby i Thyholm

Jernbane stationer tættest på Odby i Thyholm

Bus stationer tættest på Odby i Thyholm

Lettere at komme til Odby med appen!