Fortsæt til primært indhold

Vej til P3 i Vejle med Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til P3?

  De nærmeste stationer til P3 er:

  • Givskud Vejlevej V Løveparkvej er 632 meter derfra, 9 minutters gang.
  • Givskud Løveparkvej er 642 meter derfra, 9 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær P3?

  Disse Bus linjer standser nær P3: 119, 211.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til P3 i Vejle

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til P3 i Vejle, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til P3 på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til P3 i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på P3? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Givskud Vejlevej V Løveparkvej; Givskud Løveparkvej.

Du kan tage til P3 med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 119, 211

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til P3 fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til P3, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Vejle, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

P3, Vejle
Lettere at komme til P3 med appen!