Vej til Røndal i Ærøskøbing med Bus, Færge eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Røndal fra de vigtigste steder i Ærøskøbing med Bus, Færge eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Røndal

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Røndal?

Disse Bus linjer standser nær Røndal: 790.

Hvilke Færge linjer standser nær Røndal?

Disse Færge linjer standser nær Røndal: FYNSHAV HAVN - SØBY HAVN.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Røndal i Ærøskøbing

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Røndal i Ærøskøbing, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Røndal på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Røndal i realtid.

Du kan tage til Røndal med Bus, Færge eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 790 Færge: FYNSHAV HAVN - SØBY HAVN

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Røndal fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Røndal, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Ærøskøbing, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Røndal, Ærøskøbing
Lettere at komme til Røndal med appen!