Fortsæt til primært indhold

Vej til Horsens i Horsens med Bus eller Jernbane?

Horsens kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Horsens fra de vigtigste steder i Horsens med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Horsens

Sådan kommer du til Horsens af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Horsens?

  De nærmeste stationer til Horsens er:

  • Nørretorv (Horsens Kom) er 160 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Nygade/Vestergade (Horsens Kom) er 350 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Østergade (Horsens Kom) er 351 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Svanes Torv (Horsens Kom) er 555 meter derfra, 8 minutters gang.
  • Horsens St. er 962 meter derfra, 13 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Horsens?

  Disse Bus linjer standser nær Horsens: 202.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Horsens?

  Disse Jernbane linjer standser nær Horsens: ICL, RE.

  Flere detaljer
Horsens kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Horsens i Horsens

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Horsens i Horsens, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Horsens på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Horsens i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Horsens? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Nørretorv (Horsens Kom); Nygade/Vestergade (Horsens Kom); Østergade (Horsens Kom); Svanes Torv (Horsens Kom); Horsens St..

Du kan tage til Horsens med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 202 Jernbane: ICL, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Horsens fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Horsens, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Horsens, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Horsens, Horsens
Horsens, Horsens Denne artikel handler om selve byen Horsens. Ordet Horsens bruges ofte også som en kort betegnelse for Horsens Kommune. Ikke at forveksle med Horsens Sogn.Horsens er en by i Østjylland og er med sine 59.449 indbyggere (2020) Danmarks 8. største by, placeret for enden af Horsens Fjord på den jyske østkyst. Horsens er hovedby i Horsens Kommune, beliggende i Region Midtjylland. Byen nævnes første gang i 12. århundrede og var en betydelig by i Middelalderen med adskillige klostre og fæstningsanlæg. En række patricierhuse, bl.a. Jørgensens Hotel, vidner om at Horsens også var "købmændenes by" i 1700-tallet. I dag er byen inde i en udviklingsfase med ny industri, der flytter til byområdet eller udvider allerede eksisterende aktiviteter. Transportcentrum er i de sidste par år flyttet fra Trekantområdet til Horsens. Byen har stor elektronikindustri og en del grafiske firmaer. Horsens har endvidere Danmarks eneste industrimuseum. Den østjyske fjordby har i Søndergade Danmarks bredeste hovedstrøg, som er gågade. I den nordlige del af byen på en bakketop ses det tidligere Horsens Statsfængsel der nu er indrettet som museum og kulturhus under navnet Fængslet, hvor især koncerter og kulturfestivaler jævnligt opføres.
Sådan kommer du til Horsens med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Horsens med appen!