Vej til Rønde Skole i Rønde med Bus eller Bybane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Rønde Skole?

De nærmeste stationer til Rønde Skole er:

  • Strandvejen/Hovedgaden (Syddjurs Kom) er 186 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Rønde Skole?

Disse Bus linjer standser nær Rønde Skole: 121, 122.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Rønde Skole i Rønde

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Rønde Skole i Rønde, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Rønde Skole på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Rønde Skole i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Rønde Skole? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Strandvejen/Hovedgaden (Syddjurs Kom).

Du kan tage til Rønde Skole med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 121, 122

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Rønde Skole fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Rønde Skole, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Rønde, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Rønde Skole, Rønde
Lettere at komme til Rønde Skole med appen!