Fortsæt til primært indhold

Vej til Shun Feng i Allerød med Jernbane eller Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Shun Feng?

  De nærmeste stationer til Shun Feng er:

  • Allerød St. er 127 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Allerød St. Banevang Vest (Banevang) er 217 meter derfra, 4 minutters gang.
 • Hvilke Bus linjer standser nær Shun Feng?

  Disse Bus linjer standser nær Shun Feng: 335, 381, 385, 55E.

 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Shun Feng?

  Disse Jernbane linjer standser nær Shun Feng: A.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Shun Feng i Allerød

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Shun Feng i Allerød, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Shun Feng på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Shun Feng i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Shun Feng? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Allerød St.; Allerød St. Banevang Vest (Banevang).

Du kan tage til Shun Feng med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 335, 381, 385, 55E Jernbane: A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Shun Feng fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Shun Feng, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Allerød, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Shun Feng, Allerød
Lettere at komme til Shun Feng med appen!