Fortsæt til primært indhold

Vej til Slotssøen, Kolding i Kolding med Bus eller Jernbane?

Slotssøen, Kolding kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Slotssøen, Kolding fra de vigtigste steder i Kolding med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Slotssøen, Kolding

Sådan kommer du til Slotssøen, Kolding af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Slotssøen, Kolding?

  De nærmeste stationer til Slotssøen, Kolding er:

  • Banegårdspladsen (Kolding) er 203 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Kolding St. er 214 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Mazantigade V Kolding Busterminal er 297 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Kolding Busterminal er 298 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Buen V Jernbanegade (Kolding) er 314 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Kolding er 390 meter derfra, 6 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Slotssøen, Kolding?

  Disse Bus linjer standser nær Slotssøen, Kolding: 103, 106, 134, 166, 900X.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Slotssøen, Kolding?

  Disse Jernbane linjer standser nær Slotssøen, Kolding: IC, RE.

  Flere detaljer
Slotssøen, Kolding kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Slotssøen, Kolding i Kolding

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Slotssøen, Kolding i Kolding, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Slotssøen, Kolding på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Slotssøen, Kolding i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Slotssøen, Kolding? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Banegårdspladsen (Kolding); Kolding St.; Mazantigade V Kolding Busterminal; Kolding Busterminal; Buen V Jernbanegade (Kolding); Kolding.

Du kan tage til Slotssøen, Kolding med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 103, 106, 134, 166, 900X Jernbane: IC, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Slotssøen, Kolding fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Slotssøen, Kolding, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Kolding, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Slotssøen, Kolding, Kolding
Slotssøen, Kolding, Kolding For alternative betydninger, se Slotssøen. (Se også artikler, som begynder med Slotssøen)Slotssøen er en sø i Kolding. Den var mølledam til Slotsmøllen, der blev anlagt af dronning Dorothea i 1570 eller 1566 umiddelbart nær ved Koldinghus. Slotsøen er monarkens ejendom, derfor må der ikke fiskes eller sejles på søen. Der ligger dog en robåd, som efter gammel forordning stilles til rådighed i tilfælde af, at en kongelig gæst får lyst til en fisketur. Den gamle forordning er dog ophævet - og nu til dags vedligeholdes båden frivilligt af Sct. Georgs Gilde i Kolding.Parkeringspladsen foran Kolding Bibliotek er et inddæmmet stykke af Slotssøen. Det blev udført ved anlæggelsen af Slotssøvejen som ringvej i 1970. For at gå rundt om Slotssøen må man på modsatte side af Koldinghus gå i Søgade. I 1900-tallet blev der bygget en del vandklosetter i byen, men disse måtte man nedlægge forbud imod, bl.a. fordi en del af kloakkerne mundede ud i to åbne grøfter, der fra Låsbygade førtes direkte ud i Slotssøen. Afløbet skete ellers direkte i åen eller fjorden. Byrådet vedtog i 1921 at gå i gang med et samlet kloakeringsprojekt for den bebyggede del af Kolding Kommune efter en betænkning, som stadsingeniøren havde udarbejdet i oktober 1921. Ved arbejdets afslutning i 1923 var man nået så langt, at kun 1⁄4 af byens spildevand blev udledt i Slotssøen. Fra 1926 fortsattes kloakeringen i den sydlige bydel. Efterhånden som det nye kloaksystem blev færdigt, kunne wc'er installeres uden septiktank. Hvert år i juni-juli-august måned afholdes koncerterne "Sommer ved Søen", som er gratis for tilskuere. Det er arrangeret af foreningen MusikKolding i samarbejde med Kolding Kommune.
Sådan kommer du til Slotssøen, Kolding med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Slotssøen, Kolding med appen!