Fortsæt til primært indhold

Vej til Statoil i Vejle med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Statoil fra de vigtigste steder i Vejle med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Statoil

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Statoil?

  De nærmeste stationer til Statoil er:

  • Dtc-Torvet Vejle er 132 meter derfra, 2 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Statoil?

  Disse Bus linjer standser nær Statoil: 11, 215, 513.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Statoil i Vejle

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Statoil i Vejle, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Statoil på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Statoil i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Statoil? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Dtc-Torvet Vejle.

Du kan tage til Statoil med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 11, 215, 513

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Statoil fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Statoil, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Vejle, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Statoil, Vejle

Nærmeste stationer til Statoil i Vejle

Lettere at komme til Statoil med appen!