Vej til Ølstykke St. i Ølstykke med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Ølstykke St.?

De nærmeste stationer til Ølstykke St. er:

  • Østervej (Ny Toftegårdsvej) er 518 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Ølstykke St.?

Disse Bus linjer standser nær Ølstykke St.: 312, 600S.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Ølstykke St.?

Disse Jernbane linjer standser nær Ølstykke St.: C, H.

Ølstykke St., Ølstykke, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ølstykke St. i Ølstykke

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ølstykke St. i Ølstykke, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ølstykke St. på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ølstykke St. i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Ølstykke St.? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Østervej (Ny Toftegårdsvej).

Du kan tage til Ølstykke St. med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 312, 600S Jernbane: C, H

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ølstykke St. fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ølstykke St., hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Ølstykke, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ølstykke St., Ølstykke
Ølstykke St., Ølstykke Ølstykke Stationsby eller blot Ølstykke er en bydel i Ølstykke Sogn, Ølstykke Herred, i Nordsjælland. Indtil 1. januar 2010 var Ølstykke Stationsby en selvstændig by, men i dag er Ølstykke Stationsby sammenvokset med Stenløse og danner et samlet byområde Ølstykke-Stenløse med 22.003 indbyggere (2020). Ølstykke Stationsby ligger mellem Slangerup, Jyllinge, Frederikssund og Stenløse, og havde 14.681 indbyggere (2009) . Stationsbyen er historisk kendt for hesteopdræt og stutteri. Et af Ølstykkes vartegn, er den gamle vindmølle Skenkelsø Mølle, som er indrettet til kulturhistorisk museum. Der har været forbindelse med S-tog til København fra 1989. Byen er en del af Egedal Kommune som hører under Region Hovedstaden. I byen findes også et bibliotek Ølstykke Bibliotek som er en del af Egedalbibliotekerne. I byområdet nær Ølstykke Station ligger Udlejre Kirke, der er opført i 1991, nær den nuværende Egedal Station ligger Ølstykke Kirke. Begge ligger i Ølstykke Sogn. Ølstykke var indtil 2007 hovedby i Ølstykke Kommune.
Sådan kommer du til Ølstykke St. med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Ølstykke St. i Ølstykke

Lettere at komme til Ølstykke St. med appen!