Vej til Ølstykke St. i Danmark med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Ølstykke St. fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Jernbane

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Sådan kommer du til Ølstykke St. af Jernbane

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Glostrup Hospital, Glostrup 66 min
Gå
Jernbane - B
Jernbane - H
Fra Høje Taastrup, Taastrup 60 min
Jernbane - RERE
Jernbane - H
Fra Roskilde 113 min
Gå
Jernbane - ICIC
Jernbane - H
Fra Morbærhaven, Albertslund 86 min
Gå
Jernbane - B
Jernbane - H
Fra Herlev Hospital, Herlev 46 min
Gå
Jernbane - C

Spørgsmål & svar

Hvilke Jernbane linjer standser nær Ølstykke St.?

Hvilke Bus linjer standser nær Ølstykke St.?

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ølstykke St. i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ølstykke St. på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ølstykke St. i realtid.

Du kan tage til Ølstykke St. med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: C, H; Bus: 600S.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ølstykke St. fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ølstykke St., hvilket er grunden til at over 250 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ølstykke St.
Ølstykke St. Ølstykke Stationsby eller blot Ølstykke er en bydel i Ølstykke Sogn, Ølstykke Herred, i Nordsjælland. Indtil 1. januar 2010 var Ølstykke Stationsby en selvstændig by, men i dag er Ølstykke Stationsby sammenvokset med Stenløse og danner et samlet byområde Ølstykke-Stenløse med 21.635 indbyggere (2017). Ølstykke Stationsby ligger mellem Slangerup, Jyllinge, Frederikssund og Stenløse, og havde 14.681 indbyggere (2009) . Stationsbyen er historisk kendt for hesteopdræt og stutteri. Et af Ølstykkes vartegn, er den gamle vindmølle Skenkelsø Mølle, som er indrettet til kulturhistorisk museum. Der har været forbindelse med S-tog til København fra 1989. Byen er en del af Egedal Kommune som hører under Region Hovedstaden. I byen findes også et bibliotek Ølstykke Bibliotek som er en del af Egedalbibliotekerne. I byområdet nær Ølstykke Station ligger Udlejre Kirke, der er opført i 1991, nær den nuværende Egedal Station ligger Ølstykke Kirke. Begge ligger i Ølstykke Sogn. Ølstykke var indtil 2007 hovedby i Ølstykke Kommune.
Sådan kommer du til Ølstykke St. med offentlig transport – Om stedet
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere