Fortsæt til primært indhold

Vej til Ølstykke St. i Egedal med Bus eller Jernbane?

Se Ølstykke St., Egedal, på kortet

Vejvisning til Ølstykke St. fra de vigtigste steder i Egedal med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ølstykke St.

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Ølstykke St.?

  De nærmeste stationer til Ølstykke St. er:

  • Ølstykke St. er 45 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Østervej (Ny Toftegårdsvej) er 526 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Hans Erik Nielsens Vej (Frederiksborgvej) er 625 meter derfra, 8 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Ølstykke St.?

  Disse Bus linjer standser nær Ølstykke St.: 312, 600S.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Ølstykke St.?

  Disse Jernbane linjer standser nær Ølstykke St.: C.

  Flere detaljer

Se Ølstykke St., Egedal, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Ølstykke St. i Egedal

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ølstykke St. i Egedal, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ølstykke St. på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ølstykke St. i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Ølstykke St.? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ølstykke St.; Østervej (Ny Toftegårdsvej); Hans Erik Nielsens Vej (Frederiksborgvej).

Du kan tage til Ølstykke St. med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 312, 600S Jernbane: C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ølstykke St. fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ølstykke St., hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Egedal, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ølstykke St., Egedal
Ølstykke St., Egedal Ølstykke Stationsby eller blot Ølstykke er en bydel i Ølstykke Sogn, Ølstykke Herred, i Nordsjælland. Indtil 1. januar 2010 var Ølstykke Stationsby en selvstændig by, men i dag er Ølstykke Stationsby sammenvokset med Stenløse og danner et samlet byområde Ølstykke-Stenløse med 22.658 indbyggere (2022). Ølstykke Stationsby ligger mellem Slangerup, Jyllinge, Frederikssund og Stenløse, og havde 14.681 indbyggere (2009) . Stationsbyen er historisk kendt for hesteopdræt og stutteri. Et af Ølstykkes vartegn, er den gamle vindmølle Skenkelsø Mølle, som er indrettet til kulturhistorisk museum. Der har været forbindelse med S-tog til København fra 1989. Byen er en del af Egedal Kommune som hører under Region Hovedstaden. I byen findes også et bibliotek Ølstykke Bibliotek som er en del af Egedalbibliotekerne. I byområdet nær Ølstykke Station ligger Udlejre Kirke, der er opført i 1991, nær den nuværende Egedal Station ligger Ølstykke Kirke. Begge ligger i Ølstykke Sogn. Ølstykke var indtil 2007 hovedby i Ølstykke Kommune.
Sådan kommer du til Ølstykke St. med offentlig transport – Om stedet

Moovit

1.19M+ anmeldelser
Nemmere at komme til Ølstykke St. i...