Fortsæt til primært indhold

Vej til Taarbæk Kirke i Lyngby-Taarbæk med Bus, Jernbane eller Metro?

Taarbæk Kirke kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Taarbæk Kirke fra de vigtigste steder i Lyngby-Taarbæk med Bus, Jernbane eller Metro

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Taarbæk Kirke

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Taarbæk Kirke?

  De nærmeste stationer til Taarbæk Kirke er:

  • Kirkevej (Taarbæk Strandvej) er 335 meter derfra, 5 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Taarbæk Kirke?

  Disse Bus linjer standser nær Taarbæk Kirke: 388.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Taarbæk Kirke?

  Disse Jernbane linjer standser nær Taarbæk Kirke: 029, C.

  Flere detaljer
Taarbæk Kirke kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Taarbæk Kirke i Lyngby-Taarbæk

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Taarbæk Kirke i Lyngby-Taarbæk, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Taarbæk Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Taarbæk Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Taarbæk Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Kirkevej (Taarbæk Strandvej).

Du kan tage til Taarbæk Kirke med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 388 Jernbane: 029, C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Taarbæk Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Taarbæk Kirke, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Lyngby-Taarbæk, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Taarbæk Kirke, Lyngby-Taarbæk
Taarbæk Kirke, Lyngby-Taarbæk Taarbæk Kirke blev bygget lidt vest for byen Taarbæk fra 1863-1864 og indviet i 1864. Kirken var i store træk finansieret af erhvervsmanden C.F. Tietgen, som selv boede i Taarbæk.Kirken var annekskirke til Lyngby Kirke indtil 1907 og havde derfor også samme sognepræst frem til 1906. C.F. Tietgen var ligeledes stærkt involveret i at kirken blev selvstændig. Kirken grænser op til Dyrehaven på nord og vest siden og til Kystbanen på østsiden. Siden 2008 har præsten været Charlotte Gamborg Paaskesen, som overtog jobbet efter den kontroversielle Thorkild Grosbøll, som kom i en mediestorm da han erklærede, at han ikke troede på Gud.
Sådan kommer du til Taarbæk Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Taarbæk Kirke med appen!