Fortsæt til primært indhold

Vej til Tusindfryden i Vesthimmerland med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Tusindfryden fra de vigtigste steder i Vesthimmerland med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Tusindfryden

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Tusindfryden?

  De nærmeste stationer til Tusindfryden er:

  • Aalestrup Busterminal (Vesthimm. Komm.) er 115 meter derfra, 2 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Tusindfryden?

  Disse Bus linjer standser nær Tusindfryden: 52, 68, 960X.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Tusindfryden i Vesthimmerland

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Tusindfryden i Vesthimmerland, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Tusindfryden på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Tusindfryden i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Tusindfryden? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Aalestrup Busterminal (Vesthimm. Komm.).

Du kan tage til Tusindfryden med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 52, 68, 960X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Tusindfryden fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Tusindfryden, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Vesthimmerland, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Tusindfryden, Vesthimmerland
Lettere at komme til Tusindfryden med appen!