Fortsæt til primært indhold

Vej til Hot'N Tot i Vesthimmerland med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Hot'N Tot fra de vigtigste steder i Vesthimmerland med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Hot'N Tot

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Hot'N Tot?

  De nærmeste stationer til Hot'N Tot er:

  • Aalestrup Busterminal (Vesthimm. Komm.) er 171 meter derfra, 3 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Hot'N Tot?

  Disse Bus linjer standser nær Hot'N Tot: 52, 68, 960X.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Hot'N Tot i Vesthimmerland

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hot'N Tot i Vesthimmerland, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hot'N Tot på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hot'N Tot i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Hot'N Tot? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Aalestrup Busterminal (Vesthimm. Komm.).

Du kan tage til Hot'N Tot med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 52, 68, 960X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hot'N Tot fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hot'N Tot, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Vesthimmerland, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hot'N Tot, Vesthimmerland
Lettere at komme til Hot'N Tot med appen!