Fortsæt til primært indhold

Vej til Voervadsbro Teltplads i Horsens med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Voervadsbro Teltplads?

  De nærmeste stationer til Voervadsbro Teltplads er:

  • Voervadsbro/Møldrupvej (Horsens Kom) er 21 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Voervadsbro/Gudenåvej (Horsens Kom) er 158 meter derfra, 3 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Voervadsbro Teltplads?

  Disse Bus linjer standser nær Voervadsbro Teltplads: 502.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Voervadsbro Teltplads i Horsens

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Voervadsbro Teltplads i Horsens, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Voervadsbro Teltplads på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Voervadsbro Teltplads i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Voervadsbro Teltplads? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Voervadsbro/Møldrupvej (Horsens Kom); Voervadsbro/Gudenåvej (Horsens Kom).

Du kan tage til Voervadsbro Teltplads med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 502

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Voervadsbro Teltplads fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Voervadsbro Teltplads, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Horsens, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Voervadsbro Teltplads, Horsens
Lettere at komme til Voervadsbro Teltplads med appen!