Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Κριθια στη πόλη Λαγκαδά με λεωφορείο;

Δείτε το Κριθια, Λαγκαδά, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Κριθια (Λαγκαδά) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Κριθια

  • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 

Πώς να πάω στο προορισμό Κριθια με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Κριθια στη πόλη Λαγκαδά

  • Έξοδος Κριθιάς,2 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Κριθια στη πόλη Λαγκαδά

  • 85Α,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΡΙΘΙΑ,
  • 85Β,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΡΙΘΙΑ - ΛΕΥΚΟΧΩΡΙ,
  • 85Ζ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΡΙΘΙΑ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ,
  • 85Μ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΞΑΜΙΛΙ - ΚΡΙΘΙΑ,
  • 85Τ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΡΙΘΙΑ - ΕΞΑΜΙΛΙ - ΛΕΥΚΟΧΩΡΙ,
  • 91Ε,ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΑΣΣΗΡΟΣ - ΚΡΙΘΙΑ,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
  • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Κριθια;

    Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Κριθια είναι:

    • Έξοδος Κριθιάς είναι 97 μέτρα μακριά, 2 λεπ περπάτημα.
  • Ποιες γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Κριθια;

    Αυτές οι γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Κριθια: 85Α, 85Ζ

  • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Κριθια στην πόλη Λαγκαδά;

    Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Κριθια στην Λαγκαδά είναι το Έξοδος Κριθιάς. Απέχει 2 λεπ με τα πόδια.

  • Τι ώρα είναι το πρώτο λεωφορείο στο σημείο Κριθια στη πόλη Λαγκαδά;

    Η 85Ζ είναι το πρώτο λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Κριθια στη πόλη Λαγκαδά. Σταματάει κοντά στις 5:52 ΠΜ.

  • Τι ώρα είναι το τελευταίο λεωφορείο προς Κριθια στη πόλη Λαγκαδά;

    Η 85Α είναι το τελευταίο λεωφορείο που πηγαίνει Κριθια στη πόλη Λαγκαδά. Σταματάει κοντά στις 10:46 ΜΜ.

Δείτε το Κριθια, Λαγκαδά, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Λαγκαδά.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Κριθια στη πόλη Λαγκαδά

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Κριθια στη πόλη Λαγκαδά, Ελλάδα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Κριθια με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Κριθια σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Κριθια; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Έξοδος Κριθιάς.

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Κριθια από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Κριθια, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Λαγκαδά, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Τοποθεσία: Λαγκαδά, Θεσσαλονίκη

Κριθια, Λαγκαδά
Κριθια, ΛαγκαδάΗ Κριθιά είναι χωριό του νομού Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στο Δήμου Λαγκαδά, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα Καποδίστριας βρισκόταν στο Δήμο Ασσήρου. Βρίσκεται επίσης βορειοανατολικά της Θεσσαλονίκης, 31 χιλιόμετρα από το κέντρο της.

Μετακινηθείτε στη πόλη Λαγκαδά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Λαγκαδά δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Λαγκαδά.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Λαγκαδά χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Λαγκαδά ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Λαγκαδά; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Λαγκαδά; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Λαγκαδά με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Λαγκαδά περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των HELLENIC TRAIN SA, Ο.Α.Σ.Θ. (OASTH), Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Δήμος Θέρμης (Municipality of Thermi), Κ.Τ.Ε.Λ. Θεσσαλονίκης Α.Ε. (KTEL Thessalonikis SA) και Karavakia - Thessaloniki Waterbus

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Κριθια στη πόλη Λαγκαδά

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Κριθια στη πόλη Λαγκαδά

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Κριθια σε…