Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Σίνδος στη πόλη Δέλτα με λεωφορείο ή προαστιακός;

Δείτε το Σίνδος, Δέλτα, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Σίνδος (Δέλτα) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Σίνδος

  • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 
  • ΠροαστιακόςΠροαστιακός: 

Πώς να πάω στο προορισμό Σίνδος με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Πώς να πάω στο προορισμό Σίνδος με προαστιακός?

Κάντε κλικ στη διαδρομή προαστιακός για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Σίνδος στη πόλη Δέλτα

  • Βιζυηνού,5 λεπ περπάτημα,
  • Παιδική Χαρά,5 λεπ περπάτημα,
  • Μεγάλου Αλεξάνδρου,7 λεπ περπάτημα,
  • Καπετάν Άγρα,9 λεπ περπάτημα,
  • Ιατροκοινωνικό Κέντρο,11 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Σίνδος στη πόλη Δέλτα

  • 51,Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ - ΣΙΝΔΟΣ,
  • 53,ΤΟΠΙΚΟ ΣΙΝΔΟΥ,
  • 80Ε,Από Τ.Σ. Κ.Τ.Ε.Λ. (Σάββατο),
  • 52,Από Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό,
  • 80,Από Τ.Σ. Μαλγάρων,
  • 80Α,Από Τ.Σ. Κ.Τ.Ε.Λ. (Σάββατο),
  • 80Β,Από Τ.Σ. Μαλγάρων,
  • 51Α,Από Τ.Σ. Σίνδου,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
  • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Σίνδος;

    Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Σίνδος είναι:

    • Βιζυηνού είναι 320 μέτρα μακριά, 5 λεπ περπάτημα.
    • Παιδική Χαρά είναι 328 μέτρα μακριά, 5 λεπ περπάτημα.
    • Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι 495 μέτρα μακριά, 7 λεπ περπάτημα.
    • Καπετάν Άγρα είναι 648 μέτρα μακριά, 9 λεπ περπάτημα.
    • Ιατροκοινωνικό Κέντρο είναι 818 μέτρα μακριά, 11 λεπ περπάτημα.
  • Ποιες γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Σίνδος;

    Αυτές οι γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Σίνδος: 51, 52, 80.

  • Ποια γραμμή προαστιακός σταματά κοντά στο Σίνδος;

    Π10

  • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Σίνδος στην πόλη Δέλτα;

    Το πλησιέστερο λεωφορείο στάσεις στο Σίνδος στην πόλη Δέλτα είναι το Βιζυηνού και Παιδική Χαρά. Το πλησιέστερο απέχει 5 λεπ με τα πόδια.

  • Τι ώρα είναι το πρώτο λεωφορείο στο σημείο Σίνδος στη πόλη Δέλτα;

    Η 53 είναι το πρώτο λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Σίνδος στη πόλη Δέλτα. Σταματάει κοντά στις 5:12 ΠΜ.

  • Τι ώρα είναι το τελευταίο λεωφορείο προς Σίνδος στη πόλη Δέλτα;

    Η 51 είναι το τελευταίο λεωφορείο που πηγαίνει Σίνδος στη πόλη Δέλτα. Σταματάει κοντά στις 11:57 ΜΜ.

Δείτε το Σίνδος, Δέλτα, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Δέλτα.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Σίνδος στη πόλη Δέλτα

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Σίνδος στη πόλη Δέλτα, Ελλάδα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Σίνδος με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Σίνδος σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Σίνδος; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Βιζυηνού; Παιδική Χαρά; Μεγάλου Αλεξάνδρου; Καπετάν Άγρα; Ιατροκοινωνικό Κέντρο.

Λεωφορείο:Προαστιακός:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Σίνδος από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Σίνδος, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Δέλτα, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Σίνδος Διεύθυνση: Οδός 574 00 Εχέδωρο στην Δέλτα

Σίνδος, Δέλτα
Σίνδος, ΔέλταΗ Σίνδος (παλαιότερα γνωστή ως Τεκελί) είναι κωμόπολη της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, έδρα της Δημοτικής Ενότητας Εχεδώρου και του Δήμου Δέλτα. Έχει πληθυσμό 9.289 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Η Σίνδος βρίσκεται βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης σε απόσταση 14 χιλιομέτρων και σε απόσταση 2 χιλιομέτρων δυτικά του ποταμού Γαλλικού (Εχεδώρου). Βόρεια της κωμόπολης, σε μικρή απόσταση, βρίσκεται η Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές ζώνες της Ελλάδας. Στην κωμόπολη βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (παράρτημα Θεσσαλονίκης). Επίσης δίπλα στο χώρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος υπάρχει το ΚΕΘΕΑ - ΙΘΑΚΗ που είναι κέντρο αποτοξίνωσης ναρκωτικών. Στη Σίνδο λειτουργούν ένα ΓΕΛ, ένα ΕΠΑΛ, ένα γυμνάσιο, τρία δημοτικά σχολεία (1o, 2o,3o) και πέντε νηπιαγωγεία (1o και 4ο όμορα νηπ/γεία, 3ο, 5ο, 2ο συστεγάζεται με το 2ο Δημ.σχολείο). Αποτελεί αρχαία πόλη που αναφέρεται από τον Ηρόδοτο με σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα που σήμερα εκτίθενται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους, στη Σίνδο -που τότε ονομάζονταν Τεκελή- έλαβαν χώρα οι διαπραγματεύσεις για την παράδοση της Θεσσαλονίκης. Τότε την κατοικούσαν περίπου 60 οικογένειες γηγενών. Μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή εγκαταστάθηκαν στην περιοχή 389 ελληνικές προσφυγικές οικογένειες, που αριθμούσαν συνολικά 1.457 άτομα. Συγκεκριμένα στη Σίνδο εγκαταστάθηκαν Έλληνες πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία και ειδικότερα από το Χαμζάμπεϊλι της Μαγνησίας, από το Σουσουρλούκι της Προύσας καθώς και από την Ανατολική Θράκη κυρίως απο την Βιζύη αλλά και Έλληνες πρόσφυγες από το Σιναπλί της Ανατολικής Ρωμυλίας.
Πώς να πάτε στο προορισμό Σίνδος με δημόσια συγκοινωνία - Σχετικά με το μέρος

Μετακινηθείτε στη πόλη Δέλτα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Δέλτα δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Δέλτα.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Δέλτα χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Δέλτα ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Δέλτα; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Δέλτα; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Δέλτα με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο ή προαστιακός σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Δέλτα περιλαμβάνει 2 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο ή προαστιακός, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των HELLENIC TRAIN SA, Ο.Α.Σ.Θ. (OASTH), Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Δήμος Θέρμης (Municipality of Thermi), Κ.Τ.Ε.Λ. Θεσσαλονίκης Α.Ε. (KTEL Thessalonikis SA) και Karavakia - Thessaloniki Waterbus

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Σίνδος στη πόλη Δέλτα

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Σίνδος στη πόλη Δέλτα

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Σίνδος σε…