Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Job Finder / Agjenci Punesimi στη πόλη Kashar με λεωφορείο;

Δείτε το Job Finder / Agjenci Punesimi, Kashar, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Job Finder / Agjenci Punesimi (Kashar) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Job Finder / Agjenci Punesimi

 • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 

Πώς να πάω στο προορισμό Job Finder / Agjenci Punesimi με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Job Finder / Agjenci Punesimi στη πόλη Kashar

 • Kastrati,7 λεπ περπάτημα,
 • Stacioni I Pare,13 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Job Finder / Agjenci Punesimi στη πόλη Kashar

 • L2,A,
 • L7,Instituti,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Job Finder / Agjenci Punesimi;

  Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Job Finder / Agjenci Punesimi είναι:

  • Kastrati είναι 470 μέτρα μακριά, 7 λεπ περπάτημα.
  • Stacioni I Pare είναι 947 μέτρα μακριά, 13 λεπ περπάτημα.
 • Ποια γραμμή λεωφορείο σταματά κοντά στο Job Finder / Agjenci Punesimi;

  L7

 • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Job Finder / Agjenci Punesimi στην πόλη Kashar;

  Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Job Finder / Agjenci Punesimi στην Kashar είναι το Kastrati. Απέχει 7 λεπ με τα πόδια.

 • Τι ώρα είναι το πρώτο λεωφορείο στο σημείο Job Finder / Agjenci Punesimi στη πόλη Kashar;

  Η L7 είναι το πρώτο λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Job Finder / Agjenci Punesimi στη πόλη Kashar. Σταματάει κοντά στις 5:35 ΠΜ.

 • Τι ώρα είναι το τελευταίο λεωφορείο προς Job Finder / Agjenci Punesimi στη πόλη Kashar;

  Η L7 είναι το τελευταίο λεωφορείο που πηγαίνει Job Finder / Agjenci Punesimi στη πόλη Kashar. Σταματάει κοντά στις 11:46 ΜΜ.

Δείτε το Job Finder / Agjenci Punesimi, Kashar, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Kashar.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Job Finder / Agjenci Punesimi στη πόλη Kashar

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Job Finder / Agjenci Punesimi στη πόλη Kashar, Αλβανία; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Job Finder / Agjenci Punesimi με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Job Finder / Agjenci Punesimi σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Job Finder / Agjenci Punesimi; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Kastrati; Stacioni I Pare.

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Job Finder / Agjenci Punesimi από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Job Finder / Agjenci Punesimi, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Kashar, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Job Finder / Agjenci Punesimi Διεύθυνση: Οδός Job Finder / Agjenci Punesimi, Rruga Foto Xhavella, 1052, Tirana στην Kashar

Job Finder / Agjenci Punesimi, Kashar

Μετακινηθείτε στη πόλη Kashar με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Kashar δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Kashar.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Kashar χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Kashar ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Kashar; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Kashar; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Kashar με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Kashar περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Dajti, SHKTQ και Dajti

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Job Finder / Agjenci Punesimi στη πόλη Kashar

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Job Finder / Agjenci Punesimi στη πόλη Kashar

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Job Finder / Agjenci Punesimi σε…