Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Memorial International School Of Tirana στη πόλη Kashar με λεωφορείο;

Δείτε το Memorial International School Of Tirana, Kashar, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Memorial International School Of Tirana (Kashar) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Memorial International School Of Tirana

 • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 

Πώς να πάω στο προορισμό Memorial International School Of Tirana με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Memorial International School Of Tirana στη πόλη Kashar

 • Mbikalimi Kamez,12 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Memorial International School Of Tirana στη πόλη Kashar

 • L7,Instituti,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Memorial International School Of Tirana;

  Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Memorial International School Of Tirana είναι:

  • Mbikalimi Kamez είναι 872 μέτρα μακριά, 12 λεπ περπάτημα.
 • Ποιες γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Memorial International School Of Tirana;

  Αυτές οι γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Memorial International School Of Tirana: L7

 • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Memorial International School Of Tirana στην πόλη Kashar;

  Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Memorial International School Of Tirana στην Kashar είναι το Mbikalimi Kamez. Απέχει 12 λεπ με τα πόδια.

 • Τι ώρα είναι το πρώτο λεωφορείο στο σημείο Memorial International School Of Tirana στη πόλη Kashar;

  Η L7 είναι το πρώτο λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Memorial International School Of Tirana στη πόλη Kashar. Σταματάει κοντά στις 5:39 ΠΜ.

 • Τι ώρα είναι το τελευταίο λεωφορείο προς Memorial International School Of Tirana στη πόλη Kashar;

  Η L7 είναι το τελευταίο λεωφορείο που πηγαίνει Memorial International School Of Tirana στη πόλη Kashar. Σταματάει κοντά στις 11:50 ΜΜ.

Δείτε το Memorial International School Of Tirana, Kashar, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Kashar.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Memorial International School Of Tirana στη πόλη Kashar

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Memorial International School Of Tirana στη πόλη Kashar, Αλβανία; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Memorial International School Of Tirana με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Memorial International School Of Tirana σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Memorial International School Of Tirana; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Mbikalimi Kamez.

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Memorial International School Of Tirana από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Memorial International School Of Tirana, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Kashar, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Memorial International School Of Tirana Διεύθυνση: Οδός Autostrada ""Tiranë - Durrës"" στην Kashar

Memorial International School Of Tirana, Kashar

Μετακινηθείτε στη πόλη Kashar με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Kashar δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Kashar.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Kashar χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Kashar ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Kashar; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Kashar; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Kashar με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Kashar περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Dajti, SHKTQ και Dajti

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Memorial International School Of Tirana στη πόλη Kashar

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Memorial International School Of Tirana στη πόλη Kashar

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Memorial International School Of Tirana σε…