Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Ura E Brarit στη πόλη Dajt με Λεωφορείο;

Δείτε το Ura E Brarit, Dajt, στον χάρτη

Πώς να πάω στο προορισμό Ura E Brarit με Λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή Λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Γραμμές Λεωφορείο προς Ura E Brarit στη πόλη Dajt

  Ερωτήσεις & Απαντήσεις
  • Ποιες γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Ura E Brarit;

   Αυτές οι γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Ura E Brarit:

  Δείτε το Ura E Brarit, Dajt, στον χάρτη

  Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Tirana.
  Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

  Δημόσια Συγκοινωνία προς Ura E Brarit στη πόλη Dajt

  Πώς να φτάσετε Ura E Brarit στη πόλη Dajt, Αλβανία (Τίρανα);

  Είναι εύκολο με το Moovit. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του δρόμου σας και ο εντοπιστής διαδρομής του Moovit θα εντοπίσει τον πιο γρήγορο τρόπο για να φτάσετε εκεί! Δεν είστε σίγουροι πού να αποβιβαστείτε στο δρόμο; Κατεβάστε το Moovit App για να βρείτε ζωντανές οδηγίες (συμπεριλαμβανομένου του πού θα κατεβείτε στο δρόμο Ura E Brarit), δείτε τα ωράρια και λάβετε τους εκτιμώμενους χρόνους άφιξης για τις αγαπημένες σας γραμμές γραμμές Λεωφορείο.

  Λεωφορείο:

  Κατεβάστε το Moovit App για να δείτε το τρέχον δρομολόγιο και τις διαθέσιμες διαδρομές για τη πόλη Dajt. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μια ειδική εφαρμογή λεωφορείου για να ελέγξετε το χρόνο του λεωφορείου ή μια εφαρμογή τρένων για να λάβετε τις ώρες για τα τρένα. Το Moovit είναι η μόνη εφαρμογή συγκοινωνίας όλα-σε-ένα που σας βοηθά να φτάσετε εκεί που πρέπει να πάτε.

  Κάνουμε εύκολη τη μετακίνηση με τη δημόσια συγκοινωνία προς Ura E Brarit, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στην πόλη Dajt εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία.

  Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

  Τοποθεσία: Dajt, Tirana

  Ura E Brarit, Dajt