Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λεωφορείο - ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ

Άρτα - Πέτα Γραμμή

Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας

Πρόγραμμα και στάσεις διαδρομής Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο (Ενημερώθηκε)

Η γραμμή ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο (Άρτα - Πέτα) έχει 11 στάσεις αναχωρεί από Καραϊσκάκη και τερματίζει στο σταθμό Αφετηρία Πέτα.

Επιλέξτε ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο στάσεις παρακάτω για να βρείτε ενημερωμένα δρομολόγια πραγματικού χρόνου και να δείτε τη διαδρομή τους στο χάρτη

Κατεύθυνση: Άρτα - Πέτα (11 στάσεις)

  • Καραϊσκάκη

  • Λίμνη

  • Άνοιγμα

  • Lidl

  • Κυράτσα

  • Πουρνάρι

  • 1η Πέτα

  • 2η Πέτα

  • Διασταύρωση Πέτα

  • Λεμονιές

  • Αφετηρία Πέτα

ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ FAQ

  • Τί ώρα ξεκινάει λειτουργία η γραμμή ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο;

    ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ ξεκινάει λειτουργία στις 07:20 on Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή.

  • Τί ώρα σταματάει να λειτουργεί η γραμμή ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο;

    ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ σταματάει λειτουργία στις 13:30 τη Σάββατο.

  • Τί ώρα φτάνει η γραμμή ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο;

    Πότε έρχεται η γραμμή Άρτα - Πέτα Λεωφορείο; Δείτε Ώρες Άφιξης Ζωντανά για ώρες άφιξης ζωντανά και για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα για τη γραμμή Άρτα - Πέτα Λεωφορείο που βρίσκεται πιο κοντά στην τοποθεσία σας.

  • Η γραμμή ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ του Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας λεωφορείο εκτελείται στις Ορθόδοξη Δευτέρα του Πάσχα;

    Οι ώρες λειτουργίας του ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο τα Ορθόδοξη Δευτέρα του Πάσχα ενδέχεται να αλλάξουν. Ελέγξτε την εφαρμογή Moovit για περισσότερες λεπτομέρειες

  • Υπάρχει ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο στάση κοντά μου;

    Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον πλησιέστερο ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο στάση.

Χάρτης διαδρομής Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο - Άρτα - Πέτα

Χάρτης Γραμμής ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο

Δρομολόγια γραμμής ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο

Το ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο διαδρομή λειτουργεί στις Τρίτη έως Παρασκευή. Ώρες κανονικού προγράμματος: 07:20 - 21:10

ΗμέραΏρες ΛειτουργίαςΣυχνότητα (min)
Δευ07:20 - 14:2060
Τρι07:20 - 21:1060 - 120
Τετ07:20 - 14:2060
Πεμ07:20 - 21:1060 - 120
Παρ07:20 - 21:1060 - 120
Σαβ07:30 - 13:30110 - 130
ΚυρΔεν ΛειτουργείΔεν Λειτουργεί

Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας λεωφορείο Ειδοποιήσεις Υπηρεσίας

Δείτε όλες τις ενημερώσεις για τη διεύθυνση ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ (από το Καραϊσκάκη), συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, των καθυστερήσεων λεωφορείο, των αλλαγών διαδρομών, των αλλαγών στις τοποθεσίες των στάσεων και οποιωνδήποτε άλλων αλλαγών υπηρεσίας. Αποκτήστε μια προβολή χάρτη σε πραγματικό χρόνο του ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ (Άρτα - Πέτα) και παρακολουθήστε το λεωφορείο καθώς κινείται στον χάρτη. Κατεβάστε την εφαρμογή για όλες τις πληροφορίες Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας τώρα.

ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ γραμμή λεωφορείο ναύλος

Οι τιμές Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ (Άρτα - Πέτα) ενδέχεται να αλλάξουν βάσει πολλών παραγόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των εισιτηρίων Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας, ελέγξτε την εφαρμογή Moovit ή τον επίσημο ιστότοπο του Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας.

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Άρτα.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ (Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας)

Η πρώτη στάση της διαδρομής της γραμμής ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο είναι Καραϊσκάκη και η τελευταία στάση είναι Αφετηρία Πέτα. ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ (Άρτα - Πέτα) λειτουργεί κατά τη διάρκεια καθημερινές.

Πρόσθετες πληροφορίες: Η γραμμή ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ έχει 11 στάσεις και η συνολική διάρκεια ταξιδιού για αυτή τη διαδρομή είναι περίπου 13 λεπτά.

Εν κινήσει? Δείτε γιατί πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή δημόσιας συγκοινωνίας. Το Moovit σας προσφέρει προτεινόμενες διαδρομές για τον οργανισμό Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας, πραγματικό χρόνο, οδηγίες ζωντανά, χάρτες διαδρομών γραμμής στη πόλη Άρτα και σας βοηθάει να βρείτε τη πλησιέστερη γραμμή ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο στάσεις κοντά σας. Δεν είναι διαθέσιμο το ίντερνετ; Κατεβάστε ένα χάρτη PDF και δρομολόγια λεωφορείο για τη γραμμή ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο για το ταξίδι σας.

Γραμμή ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο Λεωφορείο

Παρακολουθήστε τη γραμμή ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ (Άρτα - Πέτα) σε έναν ζωντανό χάρτη σε πραγματικό χρόνο και ακολουθήστε την τοποθεσία της καθώς μετακινείται μεταξύ των σταθμών. Χρησιμοποιήστε το Moovit ως γραμμή παρακολούθησης ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ λεωφορείο ή ζωντανή εφαρμογή παρακολούθησης Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας λεωφορείο και μην χάσετε ποτέ το λεωφορείο σας.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή ως προγραμματιστή ταξιδιού για Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας ή ως προγραμματιστή ταξιδιού για Λεωφορείο για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας γύρω από την Άρτα. Ο προγραμματιστής ταξιδιού εμφανίζει ενημερωμένα δεδομένα για Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας και οποιαδήποτε λεωφορείο, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ, στην Άρτα

ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ - Εναλλακτικές οδηγίες

Ακολουθήστε την LIVE τοποθεσία της γραμμής ΆΡΤΑ - ΠΈΤΑ