Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λεωφορείο -

ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ Γραμμή

Άρτα - Κολομόδια

Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας

Πρόγραμμα και στάσεις διαδρομής Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ λεωφορείο (Ενημερώθηκε)

Η γραμμή ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ λεωφορείο (Άρτα - Κολομόδια) έχει 2 στάσεις αναχωρεί από Αστικό Κτελ Άρτας και τερματίζει στο σταθμό Κολόμοδια - Τερματισμός.

Επιλέξτε ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ λεωφορείο στάσεις παρακάτω για να βρείτε ενημερωμένα δρομολόγια πραγματικού χρόνου και να δείτε τη διαδρομή τους στο χάρτη

Κατεύθυνση: Άρτα - Κολομόδια (2 στάσεις)

  • Αστικό Κτελ Άρτας

  • Κολόμοδια - Τερματισμός

ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ FAQ

  • Τί ώρα ξεκινάει λειτουργία η γραμμή ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ λεωφορείο;

    ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ ξεκινάει λειτουργία στις 06:20 on Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή.

  • Τί ώρα σταματάει να λειτουργεί η γραμμή ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ λεωφορείο;

    ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ σταματάει λειτουργία στις 14:10 τη Δευτέρα, Τετάρτη.

  • Τί ώρα φτάνει η γραμμή ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ λεωφορείο;

    Πότε έρχεται η γραμμή Άρτα - Κολομόδια λεωφορείο; Δείτε Ώρες Άφιξης Ζωντανά για ώρες άφιξης ζωντανά και για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα για τη γραμμή Άρτα - Κολομόδια λεωφορείο που βρίσκεται πιο κοντά στην τοποθεσία σας.

  • Υπάρχει ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ λεωφορείο στάση κοντά μου;

    Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον πλησιέστερο ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ λεωφορείο στάση.

Χάρτης διαδρομής Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ λεωφορείο - Άρτα - Κολομόδια

Χάρτης Γραμμής ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ λεωφορείο

Δρομολόγια γραμμής ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ λεωφορείο

Η γραμμή ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ λεωφορείο διαδρομή λειτουργεί τις καθημερινές. Τακτικές ώρες δρομολογίων: 06:20 - 20:10

ΗμέραΏρες ΛειτουργίαςΣυχνότητα (min)
Δευ06:20 - 14:10143 - 327
Τρι06:20 - 20:10126 - 311
Τετ06:20 - 14:10143 - 327
Πεμ06:20 - 20:10126 - 311
Παρ06:20 - 20:10126 - 311
ΣαβΔεν ΛειτουργείΔεν Λειτουργεί
ΚυρΔεν ΛειτουργείΔεν Λειτουργεί

Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας λεωφορείο Ειδοποιήσεις Υπηρεσίας

Δείτε όλες τις ενημερώσεις για τη διεύθυνση ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ (από το Αστικό Κτελ Άρτας), συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, των καθυστερήσεων λεωφορείο, των αλλαγών διαδρομών, των αλλαγών στις τοποθεσίες των στάσεων και οποιωνδήποτε άλλων αλλαγών υπηρεσίας. Αποκτήστε μια προβολή χάρτη σε πραγματικό χρόνο του ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ (Άρτα - Κολομόδια) και παρακολουθήστε το λεωφορείο καθώς κινείται στον χάρτη. Κατεβάστε την εφαρμογή για όλες τις πληροφορίες Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας τώρα.

ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ γραμμή λεωφορείο ναύλος

Οι τιμές Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ (Άρτα - Κολομόδια) ενδέχεται να αλλάξουν βάσει πολλών παραγόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των εισιτηρίων Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας, ελέγξτε την εφαρμογή Moovit ή τον επίσημο ιστότοπο του Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας.

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Άρτα.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ (Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας)

Η πρώτη στάση της διαδρομής της γραμμής ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ λεωφορείο είναι Αστικό Κτελ Άρτας και η τελευταία στάση είναι Κολόμοδια - Τερματισμός. ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ (Άρτα - Κολομόδια) λειτουργεί κατά τη διάρκεια καθημερινές.

Πρόσθετες πληροφορίες: Η γραμμή ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ έχει 2 στάσεις και η συνολική διάρκεια ταξιδιού για αυτή τη διαδρομή είναι περίπου 6 λεπτά.

Εν κινήσει? Δείτε γιατί πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή δημόσιας συγκοινωνίας. Το Moovit σας προσφέρει προτεινόμενες διαδρομές για τον οργανισμό Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας, πραγματικό χρόνο, οδηγίες ζωντανά, χάρτες διαδρομών γραμμής στη πόλη Άρτα και σας βοηθάει να βρείτε τη πλησιέστερη γραμμή ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ λεωφορείο στάσεις κοντά σας. Δεν είναι διαθέσιμο το ίντερνετ; Κατεβάστε ένα χάρτη PDF και δρομολόγια λεωφορείο για τη γραμμή ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ λεωφορείο για το ταξίδι σας.

Γραμμή ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο λεωφορείο

Παρακολουθήστε τη γραμμή ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ (Άρτα - Κολομόδια) σε έναν ζωντανό χάρτη σε πραγματικό χρόνο και ακολουθήστε την τοποθεσία της καθώς μετακινείται μεταξύ των σταθμών. Χρησιμοποιήστε το Moovit ως γραμμή παρακολούθησης ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ λεωφορείο ή ζωντανή εφαρμογή παρακολούθησης Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας λεωφορείο και μην χάσετε ποτέ το λεωφορείο σας.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή ως προγραμματιστή ταξιδιού για Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας ή ως προγραμματιστή ταξιδιού για λεωφορείο για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας γύρω από την Άρτα. Ο προγραμματιστής ταξιδιού εμφανίζει ενημερωμένα δεδομένα για Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας και οποιαδήποτε λεωφορείο, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ, στην Άρτα

ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ - Εναλλακτικές οδηγίες

Ακολουθήστε την LIVE τοποθεσία της γραμμής
000000ΚΟΛΟΜΟΔΙΑ