How to get to Julino brdo in Belgrade Beograd by Bus, Train or Light Rail

Start
End
Search

Directions to Julino brdo (Belgrade Beograd) with public transportation

Click on a route to get updated schedules, live arrivals and step-by-step directions.

Click on a route to get updated schedules

How to get to Julino brdo by Train

Click on the Train route to see step by step directions with maps, line arrival times and updated time schedules.

From Aroma Market, Palilula 161 min
Walk
Train - BG:VOZBG:VOZ
Train - BG - NSBG - NS
Train - BG - VBBG - VB
Walk
From Holiday Inn Express, Palilula 158 min
Train - BG:VOZBG:VOZ
Train - BG - NSBG - NS
Train - BG - VBBG - VB
Walk

Questions & Answers

What are the closest stations to Julino brdo?

  • The closest stations to Julino brdo are:
    • Vodovodska is 257 meters away, 4 min walk
    • Julino Brdo is 449 meters away, 7 min walk

Which Train lines stop near Julino brdo?

Which Bus lines stop near Julino brdo?

Get directions from your current location
Moovit is the world's #1 transit app.
Supports over 2700 cities in 86 + countries worldwide!
Google Play badge AppStore badge
Add this badge to your website. Click to copy HTML

Looking for directions to Julino brdo in Belgrade Beograd, Serbia? Your journey just became much easier!

Download the Moovit App to find the fastest directions and to see the latest Bus, Train or Light Rail schedules to Julino brdo. Find updated times for all the routes that are available with real-time step-by-step directions from Julino brdo.

The Moovit App also shows you the closest stops and stations to your destination. Choose from a list of stops closest to Julino brdo: Vodovodska; Julino Brdo.

Pick Bus, Train or Light Rail options that you can take to get to Julino brdo. Here’s a list of a few lines that pass near your destination - Train: BG - VB; Bus: 56, 58, 88.

Looking to plan your return trip from Julino brdo, but don’t know the street address? You can select your destination from our online map and Moovit will find the best available routes to get you where you need to go!

Moovit helps you find the quickest route and most convenient departure time. No need to install a bus app to check the bus time, or a train app to get the train time. Moovit has all the public transit info that you need to know. That’s why the Google Play Store and the Apple App Store voted us as one of the best public transportation apps available.

Julino brdo
Julino brdo Јулино брдо је урбано насеље у Београду, главном граду Србије, у општини Чукарица. Окружују га Чукаричка падина на северу, Жарково на југу, Баново брдо на истоку и Макиш на западу. Насеље је окружено улицом Поручника Спасића и Машере, и улице Катарине Богдановић, Петра Лубарде, Томе Маретића и Јурице Рибара. Препознатљиво је по 15 солитера, од којих највиши има 18 спратова. Аутори насеља су архитектонски тим — Милан Лојаница, Предраг Цагић и Боривоје Јовановић, а пројекат је изведен у периоду од 1967. до 1970. године. Аутори су за пројекат добили Октобарску награду града Београда. У време када је саграђено, представљало је прекретницу у урбанистичком планирању стамбених насеља, веома интересантно решење у урбанистичком и пројектантском у смислу, све док временом, учестаним понављањем сличних облика зграда и у другим градским четвртима Београда, није постигнут утисак деперсонализованости и униформности. Основна идеја о геометријском облику насеља су две параболе усмерене у супротним правцима, са конкавним странама окренутим једна према другој. У оквиру њих, растављањем и спајањем, визуелно су остварене готово спонтане структуре облика. Замишљено је да насеље буде изоловано од возила, и у хоризонталном и у вертикалном смислу, с обзиром да возила могу да пролазе само са спољашње стране насеља и на нижим котама, тако да у зони доминирају пешаци. Врх Јулиног брда се налази на 124,23 мнв, у улици Поручника Спасића и Машере. Солитери се могу видети са свих нижих делова Београда, нарочито са реке Саве. На Јулином брду се налази хидротехнички чвор, као и резервоари који снабдевају водом центар града. Према подацима из 2002. године, популација Јулиног брда је износила 6.683 становника.
How to get to Julino brdo with public transit - About the place
Moovit - Your local transit app for Android and iOS
Moovit Real-Time Arrivals, Schedules, Maps & More