Skip to main content

How to get to Sispony by Bus?

See Sispony on the map

Sispony map

Directions to Sispony with public transportation

The following transit lines have routes that pass near Sispony

Bus stations near Sispony

Station NameDistance
Serra De L'Honor5 min walk

Bus lines to Sispony

Line NameDirection
BN1Andorra La Vella – Ordino
M1La Massana
M2Pal
M3Circular La Massana (Per Escàs)
M4Circular La Massana (Per L'Aldosa)
L5Andorra La Vella
L6Ordino
Questions & Answers
 • What are the closest stations to Sispony?

  The closest stations to Sispony are:

  • Serra De L'Honor is 319 meters away, 5 min walk.
  More details
 • Which Bus lines stop near Sispony?

  These Bus lines stop near Sispony: L6, M4.

  More details
 • How far is the bus stop from Sispony?

  The nearest bus stop to Sispony is a 5 min walk away.

  More details
 • What’s the nearest bus stop to Sispony?

  The Serra De L'Honor stop is the nearest one to Sispony.

  More details
 • What time is the first Bus to Sispony?

  The M1 is the first Bus that goes to Sispony. It stops nearby at 6:45 AM.

  More details
 • What time is the last Bus to Sispony?

  The M1 is the last Bus that goes to Sispony. It stops nearby at 10:13 PM.

  More details

See Sispony on the map

Sispony map
The Most Popular Urban Mobility App in Andorra la Vella.
All local mobility options in one app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Public Transportation to Sispony

Wondering how to get to Sispony, Andorra? Moovit helps you find the best way to get to Sispony with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Sispony in real time.

Looking for the nearest stop or station to Sispony? Check out this list of stops closest to your destination: Serra De L'Honor.

You can get to Sispony by Bus. These are the lines and routes that have stops nearby - Bus: L6M4

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Sispony easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Sispony easy, which is why over 1.5 million users, including users in Andorra la Vella, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus, costs and ride fares to Sispony, please check the Moovit app.

Sispony
SisponySispony és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de la Massana. L'any 2017 tenia 872 habitants.Al carrer major es troba la Casa Rull, una casa del segle xvii transformada en museu d'una casa i família típica andorrana del segle xix i principis del segle xx.Atès que es troba només a un parell de quilòmetres de la localitat de la Massana, el passeig fins a Sispony és un dels predilectes dels turistes que s'allotgen a la capital de la parròquia. Aprofitant l'ocasió es pot arribar fins a Escàs i els Plans, on els xalets moderns i les antigues cases pairals formen un original nucli urbà. Cal destacar la inalterable tranquil·litat i també la meravellosa vista panoràmica que es pot contemplar des del poble. Si sou amants de les excursions a peu, us recomanem el passeig fins als Cortals de Sispony (1644m. d'alt.) i la Serra d'Enclar, lloc pintoresc d'on es veu un bell panorama. Un camí permet arribar a la collada de Muntaner (2078m. d'alt.), a la frontera, al costat del pic Enclar (2388m. d'alt.), el qual domina el poble urgellenc d'Ós de civís. També podeu fer l'ascensió al Pic de Carroi (2334m. d'alt) amb magnífiques vistes sobre la vall i fins a Andorra la Vella. Sispony celebra la seva Festa Major per Sant Joan. La capella, dedicada al patró local, fou restaurada fa pocs anys i és del segle xvii. Conserva un preciós retaule barroc. A Sispony també es troba la Casa Rull. Aquesta casa fou una de les cases més riques de la parròquia de la Massana. A les societats tradicionals pirinenques, com l'andorrana, les cases ho són tot, apleguen el concepte de família i patrimoni i es converteixen en els elements principals de l'organització social. Va ser reconvertida en museu per explicar la forma de vida d'una família benestant de l'època.
How to get to Sispony with public transit - About the place

Moovit

1.19M+ reviews
Easier to get to Sispony in…