Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Evo paikassa Lammi kulkuvälineellä bussi?

Näytä Evo, Lammi, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Evo Lammi joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Evo ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Evo joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Evo, Lammi

 • Evon Metsäopisto,8 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Evo, Lammi

 • 863,Lammi Linja-Autoasema,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Evo?

  Lähimmät asemat kohteeseen Evo ovat:

  • Evon Metsäopisto on 535 metriä päässä, 8 min kävelymatka.
 • Mikä linja bussi pysähtyy lähellä kohdetta Evo?

  868

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Evo kaupungissa Lammi?

  Lähin bussi pysäkki paikkaan Evo kaupungissa Lammi on Evon Metsäopisto. Se on 8 min kävelymatkan päässä.

Näytä Evo, Lammi, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Evo, Lammi

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Evo kaupungissa Lammi, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Evo vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Evo.

Etsitkö kohteen Evo lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Evon Metsäopisto.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Evo helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Evo matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Lammi, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Evo Osoite: Vappulantie katu kaupungissa Lammi

Evo, Lammi

Kierrä paikkaa Lammi julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Lammi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Lammi.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Lammi , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Lammi tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Lammi? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Lammi julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Lammi sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Lammi on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Evo, Lammi

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Evo, Lammi

Helpompi päästä kohteeseen Evo