Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Hattula kulkuvälineellä Bussi?

Näytä Hattula kartalla

Hattula kartta

Bussi-asemat, jotka ovat lähellä kohdetta Hattula

Aseman nimiEtäisyys
Salimäki Kt 57 P8 min kävely
Salimäki Kt 57 E9 min kävely
Uusi Kirkko Kt 57 P13 min kävely

Bussi-linjat kohteeseen Hattula

Linjan nimiSuunta
68Retula P
610Hauho Linja-Autoasema
68AHämeenlinna Linja-Autoasema Tulolaituri
601601 Hauho - Alvettula - Ilmoila - Hämeenlinna
602602 Hauho - Alvettula - Tiiriö - Hämeenlinna
610610 Hauho - Hauhontaka - Parola - Hämeenlinna
620620 Tyrväntö - Parola - Hämeenlinna
620620 Hämeenlinna - Parola - Tyrväntö
621621 Tyrväntö - Parola - Hämeenlinna
621621 Hämeenlinna - Parola -Tyrväntö
622622 Tyrväntö - Parola - Hämeenlinna
656656 Parola-Mervi-Suontaka-Parola-Nihattula-Sattula-Pelkola-Parola-Pappilanniemi-Aulanko-Hml
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Hattula?

  Lähimmät asemat kohteeseen Hattula ovat:

  • Salimäki Kt 57 P on 370 metriä päässä, 8 min kävelymatka.
  • Salimäki Kt 57 E on 390 metriä päässä, 9 min kävelymatka.
  • Uusi Kirkko Kt 57 P on 919 metriä päässä, 13 min kävelymatka.
  Lisää yksityiskohtia
 • Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Hattula?

  Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Hattula: 5, 620.

  Lisää yksityiskohtia

Näytä Hattula kartalla

Hattula kartta
Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Hämeenlinna.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Joukkoliikenne kohteeseen Hattula

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Hattula, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Hattula vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Hattula.

Etsitkö kohteen Hattula lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Salimäki Kt 57 P; Salimäki Kt 57 E; Uusi Kirkko Kt 57 P.

Voit päästä kohteeseen Hattula liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 5620

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Hattula helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Hattula matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Hattula, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Hattula
HattulaHattula on kunta Kanta-Hämeen maakunnassa eteläisessä Suomessa. Kunnassa asuu 9 402 ihmistä, ja sen pinta-ala on 427,39 km², josta 69,6 km² on vesistöjä. Väestötiheys on 26,28 asukasta/km². Hattulan naapurikuntia ovat Hämeenlinna sekä Pirkanmaan puolella sijaitsevat Pälkäne ja Valkeakoski. Ennen vuoden 2009 alussa toteutettua Hämeenlinnan suurta kuntaliitosta naapurikuntia olivat edellisten lisäksi Hauho, Kalvola, Renko ja Tammela. Hattulaan yhdistettiin vuonna 1971 Tyrvännön kunta, jonka pohjoisosa liitettiin kuitenkin vuonna 1978 Valkeakoskeen. Hattula tunnetaan erityisesti pitkästä historiastaan merkittävänä varuskuntapaikkakuntana sekä kirkkohistoriallisena pyhiinvaelluskohteena. Siellä sijaitseva koko historiallisen Hämeen vanhin kirkko, Hattulan Pyhän Ristin kirkko, toimi jo keskiajalla merkittävänä pyhiinvaelluskohteena. Alueella, jossa nykyisin toimii Panssariprikaati, on vieraillut vuosisatojen aikana useita kuninkaallisia ja keisarillisia vieraita tarkastamassa sotaväkeään. Vuonna 1863 Hattulaan suuntautuneella matkallaan keisari Aleksanteri II antoi kieliasetuksen, jolla suomen kieli nostettiin tasaveroiseksi ruotsin kielen kanssa. Tämän tapahtuman kunniaksi Hattulan kunta on julistautunut suomen kielen kunnaksi. Hattulassa sijaitsee myös 2016 käyttöön otettu monitoimirakennus Juteinikeskus, jossa sijaitsee esimerkiksi alakoulu, liikuntasali ja kouluravintola. Juteinikeskus edustaa uudenlaista opetuskulttuuria muun muassa avoimine oppimisympäristöineen, sähköisine opetusmateriaaleineen sekä henkilökohtaisine päätelaitteineen.
Kuinka päästä määränpäähän Hattula käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta

Moovit

1.19M+ arvostelua
Helpompi päästä kohteeseen Hattula