Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Hämeenkosken Leirimaja paikassa Hämeenkoski kulkuvälineellä bussi?

Näytä Hämeenkosken Leirimaja, Hämeenkoski, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Hämeenkosken Leirimaja Hämeenkoski joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Hämeenkosken Leirimaja ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Hämeenkosken Leirimaja joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Hämeenkosken Leirimaja, Hämeenkoski

 • Ojastenmäki I,66 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Hämeenkosken Leirimaja, Hämeenkoski

 • 802,Lahti Matkakeskus Tulolaituri,
 • 890,Lahti Matkakeskus Terminaali,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Hämeenkosken Leirimaja?

  Lähimmät asemat kohteeseen Hämeenkosken Leirimaja ovat:

  • Ojastenmäki I on 5157 metriä päässä, 66 min kävelymatka.
 • Mikä linja bussi pysähtyy lähellä kohdetta Hämeenkosken Leirimaja?

  802

Näytä Hämeenkosken Leirimaja, Hämeenkoski, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Hämeenkosken Leirimaja, Hämeenkoski

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Hämeenkosken Leirimaja kaupungissa Hämeenkoski, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Hämeenkosken Leirimaja vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Hämeenkosken Leirimaja.

Etsitkö kohteen Hämeenkosken Leirimaja lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Ojastenmäki I.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Hämeenkosken Leirimaja helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Hämeenkosken Leirimaja matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Hämeenkoski, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sijainti: Hämeenkoski, Hämeenlinna

Hämeenkosken Leirimaja, Hämeenkoski

Kierrä paikkaa Hämeenkoski julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Hämeenkoski ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Hämeenkoski.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Hämeenkoski , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Hämeenkoski tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Hämeenkoski? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Hämeenkoski julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Hämeenkoski sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Hämeenkoski on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Hämeenkosken Leirimaja, Hämeenkoski

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Hämeenkosken Leirimaja, Hämeenkoski

Helpompi päästä kohteeseen Hämeenkosken Leirimaja