Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Kalpalinna paikassa Janakkala kulkuvälineellä bussi?

Näytä Kalpalinna, Janakkala, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Kalpalinna Janakkala joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Kalpalinna ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Kalpalinna joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Kalpalinna, Janakkala

 • Kalpalinna Th L,13 min kävely,
 • Kalpalinna Th I,14 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Kalpalinna, Janakkala

 • 200,200 Turenki -Rastikangas-Miemala-Visamäki-Tavastia-Hml,
 • 230,230 Leppäkoski-Kiipula-Kuumola-Turenki-Rastikangas-Miemala-Hml,
 • 240,240 Tervakoski las-Leppäkoski-Kiipula-Turenki-Rastikangas-Visamäki-Tavastia-Hml,
 • 271,271 Tassu-bussi,
 • 230,Haukankalliontie E,
 • 240,Tervakosken Koulu,
 • 244,Kirkkoportintie Th I,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Kalpalinna?

  Lähimmät asemat kohteeseen Kalpalinna ovat:

  • Kalpalinna Th L on 1006 metriä päässä, 13 min kävelymatka.
  • Kalpalinna Th I on 1091 metriä päässä, 14 min kävelymatka.
 • Mikä linja bussi pysähtyy lähellä kohdetta Kalpalinna?

  271

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Kalpalinna kaupungissa Janakkala?

  Lähin bussi pysäkki paikkaan Kalpalinna kaupungissa Janakkala on Kalpalinna Th L. Se on 13 min kävelymatkan päässä.

Näytä Kalpalinna, Janakkala, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Kalpalinna, Janakkala

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Kalpalinna kaupungissa Janakkala, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Kalpalinna vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Kalpalinna.

Etsitkö kohteen Kalpalinna lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Kalpalinna Th L; Kalpalinna Th I.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Kalpalinna helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Kalpalinna matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Janakkala, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sijainti: Janakkala, Hämeenlinna

Kalpalinna, Janakkala

Kierrä paikkaa Janakkala julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Janakkala ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Janakkala.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Janakkala , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Janakkala tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Janakkala? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Janakkala julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Janakkala sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Janakkala on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Kalpalinna, Janakkala

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Kalpalinna, Janakkala

Helpompi päästä kohteeseen Kalpalinna