Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Hakoisten Kartano paikassa Janakkala kulkuvälineellä bussi?

Näytä Hakoisten Kartano, Janakkala, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Hakoisten Kartano Janakkala joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Hakoisten Kartano ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Hakoisten Kartano joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Hakoisten Kartano, Janakkala

 • Hakoistentie E,13 min kävely,
 • Hakoistentie P,15 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Hakoisten Kartano, Janakkala

 • 320,Tervakoski Linja-Autoasema,
 • 320,Hämeenlinna Linja-Autoasema Tulolaituri,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Hakoisten Kartano?

  Lähimmät asemat kohteeseen Hakoisten Kartano ovat:

  • Hakoistentie E on 976 metriä päässä, 13 min kävelymatka.
  • Hakoistentie P on 1107 metriä päässä, 15 min kävelymatka.
 • Mitkä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Hakoisten Kartano?

  Nämä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Hakoisten Kartano: 271, 320.

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Hakoisten Kartano kaupungissa Janakkala?

  Lähin bussi pysäkki paikkaan Hakoisten Kartano kaupungissa Janakkala on Hakoistentie E. Se on 13 min kävelymatkan päässä.

Näytä Hakoisten Kartano, Janakkala, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Hakoisten Kartano, Janakkala

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Hakoisten Kartano kaupungissa Janakkala, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Hakoisten Kartano vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Hakoisten Kartano.

Etsitkö kohteen Hakoisten Kartano lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Hakoistentie E; Hakoistentie P.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Hakoisten Kartano helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Hakoisten Kartano matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Janakkala, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Hakoisten Kartano Osoite: Hakoisten kartano katu kaupungissa Janakkala

Hakoisten Kartano, Janakkala
Hakoisten Kartano, JanakkalaHakoisten kartano (ruots. Haga gård) sijaitsee Janakkalan kunnassa, Kanta-Hämeen maakunnassa, Hakoisten linnavuoren välittömässä yhteydessä. Kartano on yksi Suomen historian tunnetuimmista ja vanhimmista edelleen käytössä olevista aateliston rälssimaista.
Kuinka päästä määränpäähän Hakoisten Kartano käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta

Kierrä paikkaa Janakkala julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Janakkala ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Janakkala.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Janakkala , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Janakkala tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Janakkala? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Janakkala julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Janakkala sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Janakkala on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Hakoisten Kartano, Janakkala

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Hakoisten Kartano, Janakkala

Helpompi päästä kohteeseen Hakoisten Kartano