Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko kulkuvälineellä bussi?

Näytä Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat, jotka ovat lähellä kohdetta Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko

 • Pyhän Laurin Kirkko E,1 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko

 • 271,Turenki Linja-Autoasema,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko?

  Lähimmät asemat kohteeseen Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko ovat:

  • Pyhän Laurin Kirkko E on 42 metriä päässä, 1 min kävelymatka.
 • Mikä linja bussi pysähtyy lähellä kohdetta Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko?

  271

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko?

  Lähin bussi pysäkki kohteeseen Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko on Pyhän Laurin Kirkko E. Se on 1 min kävelymatkan päässä.

Näytä Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko kartalla

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Janakkala.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa

Joukkoliikenne kohteeseen Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko.

Etsitkö kohteen Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Pyhän Laurin Kirkko E.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Janakkala, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko Osoite: Hakoistentie katu kaupungissa Janakkala

Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko

Kierrä paikkaa Janakkala julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Janakkala ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Janakkala.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Janakkala , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Janakkala tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Janakkala? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Janakkala julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Janakkala sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Janakkala on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko

Helpompi päästä kohteeseen Janakkalan Pyhän Laurin Kirkko