Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Kettumäki paikassa Hattula kulkuvälineellä bussi?

Näytä Kettumäki, Hattula, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Kettumäki Hattula joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Kettumäki ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Kettumäki joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Kettumäki, Hattula

 • Rahkoila Kt 57 E,9 min kävely,
 • Rahkoila Kt 57 P,13 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Kettumäki, Hattula

 • 602,602 Hauho - Alvettula - Tiiriö - Hämeenlinna,
 • 620,620 Tyrväntö - Parola - Hämeenlinna,
 • 620,620 Hämeenlinna - Parola - Tyrväntö,
 • 602,Hauho Linja-Autoasema,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Kettumäki?

  Lähimmät asemat kohteeseen Kettumäki ovat:

  • Rahkoila Kt 57 E on 559 metriä päässä, 9 min kävelymatka.
  • Rahkoila Kt 57 P on 913 metriä päässä, 13 min kävelymatka.
 • Mitkä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Kettumäki?

  Nämä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Kettumäki: 5, 620.

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Kettumäki kaupungissa Hattula?

  Lähin bussi pysäkki paikkaan Kettumäki kaupungissa Hattula on Rahkoila Kt 57 E. Se on 9 min kävelymatkan päässä.

Näytä Kettumäki, Hattula, kartalla

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Hattula.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa

Joukkoliikenne kohteeseen Kettumäki, Hattula

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Kettumäki kaupungissa Hattula, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Kettumäki vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Kettumäki.

Etsitkö kohteen Kettumäki lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Rahkoila Kt 57 E; Rahkoila Kt 57 P.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Kettumäki helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Kettumäki matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Hattula, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sijainti: Hattula, Hämeenlinna

Kettumäki, Hattula

Kierrä paikkaa Hattula julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Hattula ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Hattula.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Hattula , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Hattula tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Hattula? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Hattula julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Hattula sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Hattula on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Kettumäki, Hattula

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Kettumäki, Hattula

Helpompi päästä kohteeseen Kettumäki