Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Vähikkälä paikassa Janakkala kulkuvälineellä bussi?

Näytä Vähikkälä, Janakkala, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Vähikkälä Janakkala joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Vähikkälä ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Vähikkälä joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Vähikkälä, Janakkala

 • Vehmaistentie Th L,5 min kävely,
 • Launostentie Th I,7 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Vähikkälä, Janakkala

 • 244,Kirkkoportintie Th I,
 • 361,Tervakoski Linja-Autoasema,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Vähikkälä?

  Lähimmät asemat kohteeseen Vähikkälä ovat:

  • Vehmaistentie Th L on 325 metriä päässä, 5 min kävelymatka.
  • Launostentie Th I on 518 metriä päässä, 7 min kävelymatka.
 • Mikä linja bussi pysähtyy lähellä kohdetta Vähikkälä?

  244

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Vähikkälä kaupungissa Janakkala?

  Lähin bussi pysäkki paikkaan Vähikkälä kaupungissa Janakkala on Vehmaistentie Th L. Se on 5 min kävelymatkan päässä.

Näytä Vähikkälä, Janakkala, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Vähikkälä, Janakkala

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Vähikkälä kaupungissa Janakkala, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Vähikkälä vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Vähikkälä.

Etsitkö kohteen Vähikkälä lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Vehmaistentie Th L; Launostentie Th I.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Vähikkälä helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Vähikkälä matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Janakkala, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sijainti: Janakkala, Hämeenlinna

Vähikkälä, Janakkala
Vähikkälä, JanakkalaVähikkälä on kylä Janakkalan kunnassa. Kylän asukasmäärä on noin 400, mutta sen alueella sijaitsee lisäksi noin 300 kesäasuntoa. Vähikkälässä on vuonna 1882 valmistunut hirsirakenteinen kyläkoulu ja kylällä toimii VPK. Kylän läheisyydessä on Valajärvi, jossa on myös kunnan uimaranta. Vähikkälä on valittu Kanta-Hämeen vuoden kyläksi kahdesti vuosina 2001 ja 2019.
Kuinka päästä määränpäähän Vähikkälä käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta

Kierrä paikkaa Janakkala julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Janakkala ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Janakkala.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Janakkala , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Janakkala tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Janakkala? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Janakkala julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Janakkala sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Janakkala on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Vähikkälä, Janakkala

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Vähikkälä, Janakkala

Helpompi päästä kohteeseen Vähikkälä