Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Kalvola kulkuvälineellä Bussi?

Näytä Kalvola kartalla

Kalvola kartta

Bussi-asemat, jotka ovat lähellä kohdetta Kalvola

Aseman nimiEtäisyys
Kalvolan Kirkko I13 min kävely

Bussi-linjat kohteeseen Kalvola

Linjan nimiSuunta
501Taljalan Th L
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Kalvola?

  Lähimmät asemat kohteeseen Kalvola ovat:

  • Kalvolan Kirkko I on 963 metriä päässä, 13 min kävelymatka.
  Lisää yksityiskohtia
 • Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Kalvola?

  Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Kalvola: 501, 510.

  Lisää yksityiskohtia

Näytä Kalvola kartalla

Kalvola kartta
Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Hämeenlinna.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Joukkoliikenne kohteeseen Kalvola

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Kalvola, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Kalvola vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Kalvola.

Etsitkö kohteen Kalvola lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Kalvolan Kirkko I.

Voit päästä kohteeseen Kalvola liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 501510

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Kalvola helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Kalvola matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Kalvola, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Kalvola
KalvolaKalvola on entinen Suomen kunta ja vuonna 2009 tehdyn kuntaliitoksen jälkeen osa Hämeenlinnan kaupunkia. Ennen lakkauttamistaan kunta sijaitsi hallinnollisesti Kanta-Hämeen maakunnassa ja Etelä-Suomen läänissä. Kalvolan naapurikunnat olivat Hattula, Kylmäkoski, Tammela, Toijala, Urjala ja Valkeakoski. Aikaisempia naapurikuntia olivat Valkeakoskeen vuonna 1973 liitetty Sääksmäki ja Hattulaan vuonna 1971 liitetty Tyrväntö. Kalvolan kautta kulkee kaksi Suomen keskeisimpiin kuuluvaa liikenneväylää, valtatie 3 ja Riihimäki–Tampere-rata. Aikaisemmin Kalvolan kautta kulki Hämeenlinnan ja Tampereen välinen kantatie 56 valtatie 3:n reitin ollessa Vanajaveden itäpuolella. Kalvolassa on sattunut kaksi tuhoisaa junaonnettomuutta, Iittalan junaturma talvisodan aikana vuonna 1940 ja Kuurilan junaturma talvella 1957. Jälkimmäinen on Suomen historian pahin rauhanaikainen raideliikenneonnettomuus. Iittalasta on matkaa Hämeenlinnan keskustaan 20 kilometriä ja Tampereelle vajaat 60 kilometriä. Kalvolassa asui ennen kunnan lakkauttamista 3 587 asukasta, ja sen pinta-ala oli 338,2 km2, josta 37,66 km² oli vesistöjä. Väestötiheys oli 11,94 asukasta/km2. Kunnan keskustaajama oli Iittala, jossa sijaitsee Iittala Group Oyj:n lasitehdas. Iittalan taajama syntyi alun perin juuri lasitehtaan perustamisen myötä. Pääosa Kalvolan asutuksesta on sen itäosissa Helsinki–Tampere-pääradan varrella.
Kuinka päästä määränpäähän Kalvola käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Kalvola

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Kalvola

Moovit

1.19M+ arvostelua
Helpompi päästä kohteeseen Kalvola