Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Lepaan Laivalaituri paikassa Hattula kulkuvälineellä bussi?

Näytä Lepaan Laivalaituri, Hattula, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Lepaan Laivalaituri Hattula joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Lepaan Laivalaituri ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Lepaan Laivalaituri joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Lepaan Laivalaituri, Hattula

 • Puutarhaoppilaitos,9 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Lepaan Laivalaituri, Hattula

 • 620,Hämeenlinna Linja-Autoasema Tulolaituri,
 • 620,Petäys,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Lepaan Laivalaituri?

  Lähimmät asemat kohteeseen Lepaan Laivalaituri ovat:

  • Puutarhaoppilaitos on 635 metriä päässä, 9 min kävelymatka.
 • Mikä linja bussi pysähtyy lähellä kohdetta Lepaan Laivalaituri?

  620

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Lepaan Laivalaituri kaupungissa Hattula?

  Lähin bussi pysäkki paikkaan Lepaan Laivalaituri kaupungissa Hattula on Puutarhaoppilaitos. Se on 9 min kävelymatkan päässä.

Näytä Lepaan Laivalaituri, Hattula, kartalla

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Hattula.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa

Joukkoliikenne kohteeseen Lepaan Laivalaituri, Hattula

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Lepaan Laivalaituri kaupungissa Hattula, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Lepaan Laivalaituri vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Lepaan Laivalaituri.

Etsitkö kohteen Lepaan Laivalaituri lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Puutarhaoppilaitos.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Lepaan Laivalaituri helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Lepaan Laivalaituri matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Hattula, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sijainti: Hattula, Hämeenlinna

Lepaan Laivalaituri, Hattula

Kierrä paikkaa Hattula julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Hattula ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Hattula.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Hattula , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Hattula tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Hattula? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Hattula julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Hattula sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Hattula on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Lepaan Laivalaituri, Hattula

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Lepaan Laivalaituri, Hattula

Helpompi päästä kohteeseen Lepaan Laivalaituri