Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Tenholan Linnavuori paikassa Hattula kulkuvälineellä Bussi?

Näytä Tenholan Linnavuori, Hattula, kartalla

Tenholan Linnavuori kartta

Reittiohjeet määränpäähän Tenholan Linnavuori Hattula joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Tenholan Linnavuori ohi

Bussi-asemat lähellä kohdetta Tenholan Linnavuori, Hattula

Aseman nimi Etäisyys
Tenhola Suontaka Th 15 min kävely

Bussi-linjat kohteeseen Tenholan Linnavuori, Hattula

Linjan nimi Suunta
653 653 Parola-Suontaka-Mervi-Parola-pelkola-Sattula-Parola
654 654 Parola-Mervi-Suontaka-Parola
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Tenholan Linnavuori?

  Lähimmät asemat kohteeseen Tenholan Linnavuori ovat:

  • Tenhola Suontaka Th on 1133 metriä päässä, 15 min kävelymatka.
  Lisää yksityiskohtia
 • Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Tenholan Linnavuori?

  Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Tenholan Linnavuori: 653, 654.

  Lisää yksityiskohtia

Näytä Tenholan Linnavuori, Hattula, kartalla

Tenholan Linnavuori kartta
Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Hämeenlinna.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Joukkoliikenne kohteeseen Tenholan Linnavuori, Hattula

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Tenholan Linnavuori kaupungissa Hattula, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Tenholan Linnavuori vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Tenholan Linnavuori.

Etsitkö kohteen Tenholan Linnavuori lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Tenhola Suontaka Th.

Voit päästä kohteeseen Tenholan Linnavuori liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 653654

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Tenholan Linnavuori helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Tenholan Linnavuori matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Hattula, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Tenholan Linnavuori, Hattula
Tenholan Linnavuori, HattulaTenholan linnavuori on rautakaudella ja keskiajalla käytössä ollut linnavuori, joka sijaitsee Hattulan kunnassa Vanajaveden vesistön läheisyydessä Kanta-Hämeessä. Saman vesistön alueelta tunnetaan useita linnavuoria, kuten Aulangonlinna ja Hakoisten linnavuori.Tutkimuksissa linnavuoren laelta on löydetty useiden kivisten vallien sekä rakennusten jäänteitä. Lisäksi paikalta on löydetty pienesineistöä, kuten saviastianpaloja, palaneita ja palamattomia luiden kappaleita, palanutta savea, rautakuonaa sekä helmen ja kaularenkaan osia. Linnavuori on ollut käytössä todennäköisesti pitkään. Osa ajoituksista on rautakaudelta, mutta paikalta on löydetty keskiaikaisten radiohiiliajoitusten lisäksi myös 1400- ja/tai 1500-luvuille ajoitettu kuula, joka on tarkoitettu käytettäväksi joko käsikanuunassa, hakapyssyssä tai falkonissa. Hjalmar Appelgren on todennut Tenholan linnavuoren muistuttavan paikan ja varustusten suhteen Vanajan Linnanpäätä eli Hakovuorta. Hän myös kertoo kuulleensa, että paikalla on poltettu helavalkeita.Vanajaveden vedenpinnan lasku on saanut rantaviivan siirtymään kauemmaksi itse linnavuoresta myös Tenholan mäkilinnan alueella. Linnavuori on Museoviraston merkitsemä historiallisesti arvokas kohde. Sinne on rakennettu opastaulut sekä rekonstruktio hirsiaidasta, jonka raoista vihollista on voitu tähystää ja esimerkiksi ampua nuolin. Tenholan linnavuoren juurella sijaitsee Hattulan kunnan ylläpitämä nuotiopaikka.
Kuinka päästä määränpäähän Tenholan Linnavuori käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Tenholan Linnavuori, Hattula

Moovit

1.19M+ arvostelua
Helpompi päästä kohteeseen Tenholan Linnavuori