Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Raussilan Ala-Aste paikassa Elimäki kulkuvälineellä Bussi?

Reittiohjeet määränpäähän Raussilan Ala-Aste Elimäki joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Raussilan Ala-Aste ohi

Kysymyksiä & Vastauksia

  • Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Raussilan Ala-Aste?

    Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Raussilan Ala-Aste: 46, 47.

    Lisää yksityiskohtia
Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Kouvola.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
Get it on Google Play Download on the App Store

Joukkoliikenne kohteeseen Raussilan Ala-Aste, Elimäki

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Raussilan Ala-Aste kaupungissa Elimäki, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Raussilan Ala-Aste vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Raussilan Ala-Aste.

Voit päästä kohteeseen Raussilan Ala-Aste liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 46, 47

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Raussilan Ala-Aste helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Raussilan Ala-Aste matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 930 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Elimäki, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Raussilan Ala-Aste, Elimäki
Matkusta määränpäähän Raussilan Ala-Aste helpommin sovelluksen avulla!