Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Rengon Pirtti paikassa Renko kulkuvälineellä bussi?

Näytä Rengon Pirtti, Renko, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Rengon Pirtti Renko joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Rengon Pirtti ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Rengon Pirtti joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Rengon Pirtti, Renko

 • Renko Kirkko I,3 min kävely,
 • Rengon Palvelupiste P,3 min kävely,
 • Renko Vt 10 I,9 min kävely,
 • Renko Vt 10 L,10 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Rengon Pirtti, Renko

 • 400,400 Renko - Hämeenlinna,
 • 401,401 Oinaala - Ahoinen - Kaloinen - Renko - Hml,
 • 401,401 Hämeenlinna - Renko - Oinaala,
 • 400,Teboil,
 • 451,Rengon Palvelupiste P,
 • 900,Kirkkokallio I,
 • 901,Sotka L,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Rengon Pirtti?

  Lähimmät asemat kohteeseen Rengon Pirtti ovat:

  • Renko Kirkko I on 200 metriä päässä, 3 min kävelymatka.
  • Rengon Palvelupiste P on 216 metriä päässä, 3 min kävelymatka.
  • Renko Vt 10 I on 672 metriä päässä, 9 min kävelymatka.
  • Renko Vt 10 L on 747 metriä päässä, 10 min kävelymatka.
 • Mikä linja bussi pysähtyy lähellä kohdetta Rengon Pirtti?

  401

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Rengon Pirtti kaupungissa Renko?

  Lähimmät bussi pysäkkiä kohteeseen Rengon Pirtti kaupungissa Renko ovat Renko Kirkko I and Rengon Palvelupiste P. Lähin on 3 min kävelymatkan päässä.

Näytä Rengon Pirtti, Renko, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Rengon Pirtti, Renko

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Rengon Pirtti kaupungissa Renko, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Rengon Pirtti vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Rengon Pirtti.

Etsitkö kohteen Rengon Pirtti lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Renko Kirkko I; Rengon Palvelupiste P; Renko Vt 10 I; Renko Vt 10 L.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Rengon Pirtti helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Rengon Pirtti matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Renko, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sijainti: Renko, Hämeenlinna

Rengon Pirtti, Renko

Kierrä paikkaa Renko julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Renko ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Renko.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Renko , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Renko tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Renko? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Renko julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Renko sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Renko on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Rengon Pirtti, Renko

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Rengon Pirtti, Renko

Helpompi päästä kohteeseen Rengon Pirtti