Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Tuulos kulkuvälineellä Bussi?

Näytä Tuulos kartalla

Tuulos kartta

Reittiohjeet määränpäähän Tuulos joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Tuulos ohi

Miten päästä kohteeseen Tuulos joukkovälineellä Bussi?

Klikkaa Bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat, jotka ovat lähellä kohdetta Tuulos

Aseman nimiEtäisyys
Kirjasto4 min kävely
Likokuja I11 min kävely

Bussi-linjat kohteeseen Tuulos

Linjan nimiSuunta
800800 Hämeenlinna - Tuulos - Lammi
802802 Hämeenlinna - Tuulos - Lammi - Lahti
862862 Lammin kyläbussi (kutsubussi)
802Hämeenlinna Linja-Autoasema Tulolaituri
820Konnari E
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Tuulos?

  Lähimmät asemat kohteeseen Tuulos ovat:

  • Kirjasto on 234 metriä päässä, 4 min kävelymatka.
  • Likokuja I on 761 metriä päässä, 11 min kävelymatka.
  Lisää yksityiskohtia
 • Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Tuulos?

  Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Tuulos: 802, 820, 900, 901.

  Lisää yksityiskohtia

Näytä Tuulos kartalla

Tuulos kartta
Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Hämeenlinna.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Joukkoliikenne kohteeseen Tuulos

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Tuulos, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Tuulos vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Tuulos.

Etsitkö kohteen Tuulos lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Kirjasto; Likokuja I.

Voit päästä kohteeseen Tuulos liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 802820900901

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Tuulos helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Tuulos matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Tuulos, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Tuulos
TuulosTuulos (ruots. Tulois) on entinen Suomen kunta ja vuonna 2009 tehdyn kuntaliitoksen jälkeen osa Hämeenlinnaa. Ennen lakkauttamistaan se kuului hallinnollisesti Kanta-Hämeen maakuntaan ja Etelä-Suomen lääniin. Tuuloksen naapurikunnat olivat Hauho, Hämeenlinna, Janakkala ja Lammi. Tuuloksessa risteävät valtatiet 10 ja 12. Valtateiden risteyksestä erkanee kantatie 53 Padasjoelle. Hämeenlinnan keskustaan Tuuloksesta on matkaa vajaat 30 kilometriä. Matkaa Lahteen kertyy noin 50 kilometriä ja Tampereelle vajaat 80 kilometriä. Tuuloksen keskustaajama on Syrjäntaka. Lähin rautatieasema on Hämeenlinnassa ja lähin lentokenttä on Tampere-Pirkkalan lentoasema. Maisemallisesti Tuulos on tyypillistä Kanta-Hämettä. Entisen kunnan jakaa suunnilleen keskeltä kahtia kaakosta luoteeseen suuntautuva vesistö, jonka rannoilla on pääosa alueen viljelysmaista. Tuuloksen poikki kulkee myös Lammin puolelta sisemmän Salpausselän reunalta alkava matalahko harjujono. Tuuloksen alavat maastonkohdat ovat 80–100 metrin korkeudella merenpinnasta, mutta korkeimmat mäet saavuttavat yli 160 metrin korkeuden.Kunnassa sijainnut seurakunta jatkoi itsenäisenä seurakuntana vuoden 2018 loppuun asti.
Kuinka päästä määränpäähän Tuulos käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta

Moovit

1.19M+ arvostelua
Helpompi päästä kohteeseen Tuulos