דלג לתוכן המרכזי

איך מגיעים לשכונה ד, באר שבע באוטובוס או רכבת ישראל?

צפה בשכונה ד, באר שבע, על המפה

דרכי הגעה אל שכונה ד בבאר שבע, באמצעות תחבורה ציבורית

הקווים הבאים עוברים ליד שכונה ד

  • אוטובוסאוטובוס:
  • רכבת ישראלרכבת ישראל:

איך מגיעים לשכונה ד באוטובוס?

לחיצה על קו האוטובוס תתן לך הוראות הגעה מדויקות, תראה את הדרך על גבי המפה, ותציג את שעות ההגעה ואת לוחות הזמנים המעודכנים.

איך מגיעים לשכונה ד ברכבת ישראל?

לחיצה על קו הרכבת ישראל תתן לך הוראות הגעה מדויקות, תראה את הדרך על גבי המפה, ותציג את שעות ההגעה ואת לוחות הזמנים המעודכנים.

תחנות האוטובוס שנמצאות ליד שכונה ד בבאר שבע

  • אוניברסיטת בן גוריון/יצחק רגר,5 דקות הליכה,
  • מרכז גילת/אברהם אבינו,6 דקות הליכה,

קווי אוטובוס לשכונה ד בבאר שבע

  • 8,דיקלה/מסוף י''א,
  • 23,ת.מרכזית/עירוניים לדרום,
  • 47,באר שבע,
  • 57,באר שבע,
  • 357,דימונה,
  • 469,באר שבע,
  • 7,אצטדיון טרנר,
  • 25,מרכז ביג/המשק,
שאלות ותשובות
  • מהן התחנות הקרובות ביותר אל שכונה ד?

    התחנות הקרובות לשכונה ד הן:

    • תחנת אוניברסיטת בן גוריון/יצחק רגר נמצאת במרחק של 284 מטרים ממך, 5 דקות הליכה.
    • תחנת מרכז גילת/אברהם אבינו נמצאת במרחק של 349 מטרים ממך, 6 דקות הליכה.
  • אילו קווי אוטובוס עוצרים ליד שכונה ד?

    קווי האוטובוס האלה עוצרים ליד שכונה ד: 25, 369, 7, 8

  • אילו קווי רכבת ישראל עוצרים ליד שכונה ד?

    קווי הרכבת ישראל האלה עוצרים ליד שכונה ד: קו תל אביב ההגנה - באר שבע מרכז

  • איזו תחנת אוטובוס היא הקרובה ביותר לשכונה ד בבאר שבע?

    תחנת האוטובוס הקרובה ביותר לשכונה ד בבאר שבע היא אוניברסיטת בן גוריון/יצחק רגר, שנמצאת במרחק הליכה של 5 דקות משם.

צפה בשכונה ד, באר שבע, על המפה

אפליקציית הניידות העירונית הפופולארית ביותר ב-באר שבע.
תכנון מסלול, זמני הגעה מעודכנים, התראות שירות, מפות ועוד

תחבורה ציבורית אל שכונה ד ב-באר שבע

רוצה לדעת איך להגיע לשכונה ד בבאר שבע, ישראל? מוביט עוזרת לך למצוא את הדרך הטובה ביותר כדי להגיע לשכונה ד ומספקת לך הנחיות הגעה באמצעות התחבורה הציבורית, צעד אחר צעד.

Moovit מספקת מפות חינמיות והנחיות הגעה בזמן אמת כדי לעזור לך לנווט בעירך. אפשר לצפות כאן בלוחות זמנים, קווים ומסלולים, ולגלות כמה זמן ייקח לך להגיע לשכונה ד בזמן אמת.

רוצה למצוא את התחנה הקרובה ביותר לשכונה ד? הנה רשימת התחנות הקרובות ביותר ליעדך: אוניברסיטת בן גוריון/יצחק רגר; מרכז גילת/אברהם אבינו.

אוטובוס:רכבת ישראל:

רוצה לראות אם יש קו אחר שמגיע ליעד מהר יותר? Moovit עוזרת לך למצוא קווים חלופיים או זמני הגעה מהירים יותר. אפשר לקבל הנחיות הגעה ממקום מסוים אל שכונה ד בקלות על ידי שימוש באפליקציית Moovit או באתר Moovit.

אנחנו הופכים את הנסיעה לשכונה ד לפשוטה, וזו בדיוק הסיבה שבגללה למעלה מ- 1.5 מליון נוסעים, כולל נוסעים בבאר שבע, סומכים על Moovit ורואים בה את האפליקציה הטובה ביותר לתחבורה הציבורית. לא צריך להוריד אפליקציה נפרדת לאוטובוס או לרכבת, ב-Moovit אפשר למצוא את כל המידע שצריך על כל סוגי התחבורה הציבורית, כולל כמובן את לוחות הזמנים המעודכנים ביותר עבור אוטובוסים ורכבות.

למידע על מחירים של אוטובוס ו- רכבת ישראל, עלויות ותעריפי נסיעות לשכונה ד, יש לבדוק באפליקציית Moovit

מומלץ להשתמש באפליקציה כדי לנווט ליעדים נפוצים כמו שדה התעופה, בית חולים, מגרש ספורט, סופר, קניון, בית קפה, בית ספר, מכללה ואוניברסיטה.

שכונה ד כתובת: רחוב סמטת קדש בבאר שבע

שכונה ד, באר שבע
שכונה ד, באר שבעשכונה ד' היא שכונה בבאר שבע, הנמצאת מצפון לשכונות ג' וב' מזרחית לשכונה ו' ודרום-מערבית לשכונת רמות. בהיותה שכונה גדולה מאוד, שכונה ד' מתחלקת לשלושה אזורים: ד' דרום, ד' צפון, וד' מזרח (ו' הישנה). השכונה הוקמה בשנות החמישים כשיכון שיושב על ידי עולים חדשים, בעיקר מתוניסיה ומרוקו וניצולי שואה. בשכונה היו גם רחובות שבהם גרו משפחות בנות המעמד הבינוני, כגון אזור רחוב עוזיהו המלך ורחוב שלמה המלך. בשנות השבעים קלטה השכונה עלייה גדולה מרוסיה ומגאורגיה, בשנות התשעים קלטה עולים רבים מברית המועצות לשעבר ובשנות האלפיים קלטה אוכלוסייה של ערבים תושבי הרשות הפלסטינית ששיתפו פעולה עם כוחות הביטחון הישראליים. עם השנים נוצרה לשכונה הוותיקה תדמית שלילית, ושם השכונה הפך לשם נרדף לעוני ולפשע. הסיבה המרכזית לכך היא העובדה שבמשך השנים קלטה השכונה עולים רבים מרקע סוציו-אקונומי נמוך, שחלקם הידרדרו לפשיעה ולהתמכרות לסמים. עד שנות ה-70, כשנסללה הכניסה החדשה לבאר שבע מכיוון צפון, השכונה הייתה בשולי העיר. סוג הבניינים הנפוץ בשכונה הוא שיכוני ה"בלוק" - ביניינים שהוקמו בשכונות מצוקה רבות בישראל של שנות החמישים ושנות השישים ובהם ארבע קומות ושלוש עד שש כניסות לחדרי מדרגות. הדירות בשיכונים אלה הן בעיקר דירות של שני חדרים או שלושה. סוג שיכונים נפוץ אחר בשכונה הוא שיכון שטיח - מעין קוטג' טורי חד קומתי קטן, עם גינה קטנה מאוד, המוקפת חומה. בשכונה נמצאת אוניברסיטת בן-גוריון בנגב. מאז הקמתה בשנות ה-70, החלו לדור בשכונה סטודנטים, המהווים אוכלוסייה חזקה ומושכים עסקים ואירועי תרבות. עם זאת חלקים אחרים של השכונה (בעיקר צפונה) המשיכו להוות מוקדי עוני ופשיעה, וחלק גדול מבתי צפון השכונה מושכרים בדמי מפתח. בשכונה נמצאים מספר מתנ"סים, קופות חולים, בתי ספר יסודיים ועל יסודיים, מעונות סטודנטים, שני מרכזי קניות ("אורן" ו"גילת") ומרכז ספורט. בשוליה הצפוניים של השכונה שוכנת ישיבת בני עקיבא אהל שלמה ובסמוך לה מבנה המועצה הדתית. עם יוצאי השכונה נמנים בין היתר השר סילבן שלום, הזמר-יוצר עמיר בניון, השחקנית חנה אזולאי הספרי, הבמאי שלומי אלקבץ, הזמרת זהבה בן, איש הטלוויזיה צביקה הדר, ההיסטוריון אבנר בן-זקן, העיתונאי דני קושמרו ומרגל הגרעין מרדכי ואנונו. תושבי השכונה הקימו את עמותת תור המדבר שפועלת לפיתוח החברה ופעילותה התרחבה עם הזמן לכל הנגב.
איך מגיעים באמצעות תחבורה ציבורית  לשכונה ד? - מידע על המקום

קווי תחבורה ציבורית עם התחנות הקרובות ביותר לשכונה ד בבאר שבע

קווי האוטובוס עם התחנות הקרובות ביותר לשכונה ד בבאר שבע

קל יותר להגיע לשכונה ד באמצעות...