Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Apáczai Csere János Művelődési Ház itt: Pilisvörösvár autóbusz, villamos vagy vasút-al?

Lásd: Apáczai Csere János Művelődési Ház, Pilisvörösvár, a térképen

Útvonalakt ide Apáczai Csere János Művelődési Ház (Pilisvörösvár) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Apáczai Csere János Művelődési Ház

 • AutóbuszAutóbusz: 

Hogyan érhető el Apáczai Csere János Művelődési Ház a autóbusz járattal?

Kattintson a autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Autóbusz állomás Apáczai Csere János Művelődési Ház közelében Pilisvörösvár városában

 • Templom Tér,2 perces séta,
 • Bajcsy-Zsilinszky Utca,8 perces séta,

Autóbusz vonalak ide: Apáczai Csere János Művelődési Ház Pilisvörösvár városában

 • 64,Solymár Vasútállomás,
 • 64A,Solymár, Templom Tér,
 • 164,Solymár Vasútállomás ► Hűvösvölgy,
 • 964,Hűvösvölgy,
 • 264,Solymár, Pemü,
Kérdések és Válaszok
 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Apáczai Csere János Művelődési Ház?

  A legközelebbi állomások ide: Apáczai Csere János Művelődési Házezek:

  • Templom Tér is 47 méter away, 2 min walk.
  • Bajcsy-Zsilinszky Utca is 531 méter away, 8 min walk.
 • Mely autóbuszjáratok állnak meg Apáczai Csere János Művelődési Ház környékén?

  Ezen autóbuszjáratok állnak meg Apáczai Csere János Művelődési Ház környékén: 164, 64, 64A, 956.

 • Melyik a legközelebbi autóbusz megálló a Apáczai Csere János Művelődési Ház helyhez itt: Pilisvörösvár?

  A legközelebbi autóbusz megálló a Apáczai Csere János Művelődési Ház helyre itt: Pilisvörösvár: Templom Tér. 2 min sétányira van.

Lásd: Apáczai Csere János Művelődési Ház, Pilisvörösvár, a térképen

A(z) Pilisvörösvár legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban

Tömegközlekedés ide: Apáczai Csere János Művelődési Ház Pilisvörösvár városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Apáczai Csere János Művelődési Ház in Pilisvörösvár, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Apáczai Csere János Művelődési Ház lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Apáczai Csere János Művelődési Ház valós időben.

Apáczai Csere János Művelődési Ház helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Templom Tér; Bajcsy-Zsilinszky Utca.

Autóbusz:

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Apáczai Csere János Művelődési Ház felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Apáczai Csere János Művelődési Ház-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 1.5 millió felhasználó többek között Pilisvörösvár város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Apáczai Csere János Művelődési Ház cím: Templom tér utca itt: Pilisvörösvár

Apáczai Csere János Művelődési Ház, Pilisvörösvár

Járd körbe Pilisvörösvár-t tömegközlekedéssel

Még nem volt ilyen egyszerű Pilisvörösvár-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Pilisvörösvár.

Miközben egy úticél felé utazol Pilisvörösvár-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekel, hogyan használhatja a tömegközlekedést Pilisvörösvár területén, vagy hogyan fizessen tömegközlekedésért Pilisvörösvár területén? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás segítségével könnyedén és minimális költséggel navigálhat tömegközlekedéssel. Tartalmazza a tömegközlekedési díjakat, a jegyárakat és a költségeket. Pilisvörösvár tömegközlekedési vonal térképét keresi? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás megjeleníti Pilisvörösvár összes tömegközlekedési térképét az összes autóbusz, villamos vagy vasút útvonallal és megállóval egy interaktív térképen.

Pilisvörösvár -ban 3 tömegközlekedési típus van,<br> többek közöttautóbusz, villamos vagy vasút, amiket több szolgáltató üzemeltet,<br> többek között: BKK, BKK, BKK, BKK és MÁV-HÉV

Tömegközlekedési vonalak, amelyekhez a Apáczai Csere János Művelődési Ház legközelebbi állomások vannak Pilisvörösvár városban

Autóbusz vonalak a Apáczai Csere János Művelődési Ház legközelebbi állomásokkal Pilisvörösvár városában

Könnyebb eljutni ide: Apáczai Csere János Művelődési Ház