Menetrend ide: Bátori-Barlang itt: Budapest Autóbusz vagy Villamos-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Bátori-Barlang?

A legközelebbi állomások ide: Bátori-Barlangezek:

  • Szépjuhászné, Gyermekvasút is 935 méter away, 13 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Bátori-Barlang környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Bátori-Barlang környékén: Autóbusz - 22A.

Bátori-Barlang, Budapest, Budapest A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000+ várost támogatunk, több mint 96 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Bátori-Barlang Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Bátori-Barlang in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Bátori-Barlang lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Bátori-Barlang valós időben.

Bátori-Barlang helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Szépjuhászné.

Bátori-Barlang -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 22A

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Bátori-Barlang felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Bátori-Barlang-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 680 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Bátori-Barlang, Budapest
Bátori-Barlang, Budapest A Bátori-barlang fokozottan védett barlang. A Duna–Ipoly Nemzeti Parkban, Budapest II. kerületében található. A hossza 360 méter és a függőleges kiterjedése 56 méter. Valószínűleg a pliocén korszakban alakították ki a hévizek triász időszaki mészkőben, melynek felsőbb szakaszai átnyúlnak a hárshegyi homokkőbe. Jellemző, hévizes eredetű morfológiai formája a gömbfülke. Változatos alakú és színű képződmények, például borsókövek és cseppkövek találhatók benne. Hematit és limonit is előfordul a barlangban.
Menetrendek Bátori-Barlang tömegközlekedéssel
A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
Könnyebb a Bátori-Barlang elérése az alkalmazással!