Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Biobolt itt: Érd Autóbusz, Metró vagy Villamos-al?

Útvonalakt ide Biobolt (Érd) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Biobolt

  • Autóbusz Autóbusz: Autóbusz - 140, Autóbusz - 172

Hogyan érhető el Biobolt a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Biobolt környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Biobolt környékén: Autóbusz - 140, Autóbusz - 172.

    További részletek...
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Biobolt Érd városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Biobolt in Érd, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Biobolt lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Biobolt valós időben.

Biobolt -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 140, Autóbusz - 172

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Biobolt felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Biobolt-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Érd város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Biobolt, Érd
Könnyebb a Biobolt elérése az alkalmazással!