Menetrend ide: Volt Katonai Lőtér itt: Érd Autóbusz, Villamos vagy Metró-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Volt Katonai Lőtér környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Volt Katonai Lőtér környékén: Autóbusz - 140, Autóbusz - 172.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000+ várost támogatunk, több mint 96 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Volt Katonai Lőtér Érd városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Volt Katonai Lőtér in Érd, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Volt Katonai Lőtér lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Volt Katonai Lőtér valós időben.

Volt Katonai Lőtér -hoz eljuthatsz Autóbusz, Villamos vagy Metró tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 140, Autóbusz - 172

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Volt Katonai Lőtér felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Volt Katonai Lőtér-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 680 millió felhasználó többek között Érd város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Volt Katonai Lőtér, Érd
Könnyebb a Volt Katonai Lőtér elérése az alkalmazással!