Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Volt Katonai Lőtér itt: Érd Autóbusz, Villamos vagy Metró-al?

Lásd: Volt Katonai Lőtér, Érd, a térképen

Útvonalakt ide Volt Katonai Lőtér (Érd) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Volt Katonai Lőtér

  • AutóbuszAutóbusz:140172

Hogyan érhető el Volt Katonai Lőtér a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok
  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Volt Katonai Lőtér környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Volt Katonai Lőtér környékén: 140, 172

Lásd: Volt Katonai Lőtér, Érd, a térképen

A(z) Érd legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban

Tömegközlekedés ide: Volt Katonai Lőtér Érd városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Volt Katonai Lőtér in Érd, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Volt Katonai Lőtér lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Volt Katonai Lőtér valós időben.

Autóbusz:140172

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Volt Katonai Lőtér felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Volt Katonai Lőtér-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 1.5 millió felhasználó többek között Érd város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Helyszín: Érd, Budapest

Volt Katonai Lőtér, Érd
Könnyebb eljutni ide: Volt Katonai Lőtér