Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Cba itt: Gyál Autóbusz, Villamos vagy Metró-al?

Útvonalakt ide Cba (Gyál) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Cba

  • Autóbusz Autóbusz: Autóbusz - 200E, Autóbusz - 84E

Hogyan érhető el Cba a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Cba környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Cba környékén: Autóbusz - 200E, Autóbusz - 84E.

    További részletek...
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Cba Gyál városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Cba in Gyál, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Cba lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Cba valós időben.

Cba -hoz eljuthatsz Autóbusz, Villamos vagy Metró tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 200E, Autóbusz - 84E

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Cba felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Cba-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Gyál város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Cba, Gyál
Könnyebb a Cba elérése az alkalmazással!