Menetrend ide: Császár-Komjádi Uszoda itt: Budapest Autóbusz, Vasút, Metró, Trolibusz-al

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Menetrendek ide: Császár-Komjádi Uszoda a legnépszerűbb helyekről itt: Budapest Autóbusz, Vasút, Metró, Trolibusz-al

Kattints egy útvonalra a frissített menetrendekhez

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Császár-Komjádi Uszoda?

 • A legközelebbi állomások ide: Császár-Komjádi Uszodaezek:
  • Császár-Komjádi Uszoda is 210 méter away, 3 min walk
  • Komjádi Béla Utca is 214 méter away, 3 min walk
  • Zsigmond Tér is 378 méter away, 6 min walk
  • Szent Lukács Gyógyfürdő is 611 méter away, 8 min walk
  • Vérhalom Utca is 1083 méter away, 15 min walk

Mely Metrójáratok állnak meg Császár-Komjádi Uszoda környékén?

Mely Vasútjáratok állnak meg Császár-Komjádi Uszoda környékén?

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Császár-Komjádi Uszoda környékén?

Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 1500 várost támogatunk, több mint 79 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Utazás ide: Császár-Komjádi Uszoda itt:Budapest még nem volt ilyen egyszerű. Használd a Moovit-ot, hogy részletes lépésről lépésre navigációval tudj utazni a jelenlegi helyszínedről vagy egy népszerű látványosságtól vagy bármelyik főbb tömegközlekedési állomástól.

Nézd meg a részletes útvonalakat a térképen, a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket és szolgáltatás figyelmeztetéseket, hogy könnyen eljuss ide:Császár-Komjádi Uszoda.

Miközben utazol ide: Császár-Komjádi Uszoda használd a Moovit Élő Útvonalakat a Leszállási Értesítővel együtt, hogy pontosan tudd hogy mennyit és merre kell gyalogolnod leszállás után, mennyit kell várnod a vonaladra és hány megálló van még hátra. A Moovit figyelmeztetést fog küldeni amikor le kell szállnod - nem kell állandóan újra ellenőrizned hogy a tiéd-e a következő megálló.

Császár-Komjádi Uszoda
Császár-Komjádi Uszoda A Császár-Komjádi Béla Sportuszoda egy uszodából és szállodából álló épületegyüttes Budapest II. kerületében. A Császár fürdő 1806-ban létesült, hogy a fürdőből származó bevételből fenntartsák az Irgalmas Rend kórházát. Eredetileg sportuszodának épült, de amikor megnyílt a Margit-szigeten a Hajós Alfréd uszoda, majd a Császár közvetlen szomszédságában a Komjádi uszoda, veszített ebből a jelentőségéből. A fürdő 19. század második felében emelt épületét 1989–1990-ben lebontották, majd 1997-ben újjáépítették. Jelenleg három szabadtéri medencével rendelkezik. A Frankel Leó úti épületszárny 1860-ból való, klasszicista stílusú épület, amely napjainkban hotelként funkcionál. A Komjádi uszodát 1976-os megnyitása óta Komjádi Béla olimpiai bajnok vízilabdaedzőről nevezték el. Elsősorban a versenysport kiszolgálására épült. Itt tartja edzéseit a Vasas SC vízilabda-szakosztálya. Egy fedett versenymedencével és egy tanmedencével rendelkezik. Jellegzetessége a 40 méter fesztávolságú nyitható tetőszerkezet. A sportrendezvényeken 1800 fő befogadására alkalmas uszoda 11 456 négyzetméteren terül el. Az épület 3 szintes, 5 medencével, melyből 2 tanmedence. A létesítmény terveit az ALUTERV Alumíniumipari Tervező Vállalat készítette el 1968 és 1969 között. A tervezők: Kelecsényi Zoltán vezető tervező és dr. Fernezelyi Sándorné született Preisich Katalin építész, a konstruktőr, szerkezettervező mérnök dr. Fernezelyi Sándor vezető statikus tervező voltak. Az uszodát a 2017-es úszó-világbajnokságra 3,8 milliárd forint értékben, hét hónap alatt felújították. A létesítmény a világbajnokság alatt az indulók edzéseinek adott otthont. A működtetésben néhány hónap múlva komoly problémák merültek fel. Az üzemeltető cég megnehezítette a sportolók bejutását az épületbe és gyakorlatilag kizárta őket az öltözőkből.
Menetrendek Császár-Komjádi Uszoda tömegközlekedéssel

Legközelebbi állomások Császár-Komjádi Uszoda célhoz Budapest városban

Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Élő érkezések, menetrendek, térképek