Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Göci itt: Gyál Autóbusz, Metró vagy Villamos-al?

Útvonalakt ide Göci (Gyál) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Göci

  • Autóbusz Autóbusz: Autóbusz - 200E

Hogyan érhető el Göci a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Göci környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Göci környékén: Autóbusz - 200E.

    További részletek...
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Göci Gyál városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Göci in Gyál, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Göci lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Göci valós időben.

Göci -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 200E

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Göci felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Göci-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Gyál város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Göci, Gyál
Könnyebb a Göci elérése az alkalmazással!