Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Gat itt: Bratislava Autóbusz vagy Villamos-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Gat?

  A legközelebbi állomások ide: Gatezek:

  • Letisko / Airport is 209 méter away, 4 min walk.
  • Fafruny (X) is 903 méter away, 13 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Gat környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Gat környékén: 61, 96.

  További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Gat Bratislava városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Gat in Bratislava, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Gat lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Gat valós időben.

Gat helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Letisko / Airport; Fafruny (X).

Gat -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 61, 96

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Gat felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Gat-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Gat
Könnyebb a Gat elérése az alkalmazással!