Menetrend ide: Kálvária-Domb itt: Pilisvörösvár Autóbusz vagy Metró-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Kálvária-Domb környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Kálvária-Domb környékén: Autóbusz - 157, Autóbusz - 157A, Autóbusz - 64.

Kálvária-Domb, Pilisvörösvár, Budapest A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000+ várost támogatunk, több mint 96 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Kálvária-Domb Pilisvörösvár városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Kálvária-Domb in Pilisvörösvár, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Kálvária-Domb lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Kálvária-Domb valós időben.

Kálvária-Domb -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Metró tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 157, Autóbusz - 157A, Autóbusz - 64

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Kálvária-Domb felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Kálvária-Domb-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 680 millió felhasználó többek között Pilisvörösvár város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Kálvária-Domb, Pilisvörösvár
Kálvária-Domb, Pilisvörösvár A Kálvária-domb hosszanti elhelyezkedésű, északnyugat-délkelet irányban elnyúló, kisebb hegy a Budai-hegységben, nagyobbrészt solymári, kisebb részben remeteszőlősi területen, délkeleti lejtőivel benyúlva Budapest II. kerületének területére (Budaligetre) is. A Budai Tájvédelmi Körzet területén helyezkedik el, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, a BKV 157-es vagy 157A jelzésű buszjárataival. Különlegessége, hogy a délkeleti részén elhelyezkedő kőfejtőben nyílik a Budai-hegység egyetlen bazaltos barlangja, a Budaligeti-barlang.
Menetrendek Kálvária-Domb tömegközlekedéssel
A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
Könnyebb a Kálvária-Domb elérése az alkalmazással!