Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Kis Cba itt: Gyál Autóbusz, Metró vagy Villamos-al?

Útvonalakt ide Kis Cba (Gyál) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Kis Cba

  • Autóbusz Autóbusz: Autóbusz - 200E, Autóbusz - 84E

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Kis Cba környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Kis Cba környékén: Autóbusz - 200E, Autóbusz - 84E.

    További részletek...
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Kis Cba Gyál városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Kis Cba in Gyál, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Kis Cba lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Kis Cba valós időben.

Kis Cba -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 200E, Autóbusz - 84E

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Kis Cba felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Kis Cba-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Gyál város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Kis Cba, Gyál
Könnyebb a Kis Cba elérése az alkalmazással!